به گزارش شهرآرانیوز، پیام حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اِنّا لله و اِنّا إلیه راجعون
خبر حملات وحشیانه و تأسفبار رژیم صهیونی به بخشهایی از کشور لبنان و شهادت و مجروح شدن صدها تن از مردم بیدفاع، بهویژه زنان و کودکان، موجب تأثر و اندوه عمیق گردید.
بیتردید این رژیم که پایبندی به اصول انسانی ندارد، با حمله به بیمارستانها، زیرساختهای حیاتی و مراکز غیرنظامی، مرتکب جنایاتی شده است که وجدان هر انسان آزادهای را به شدت جریحهدار میسازد.
شایسته است امتهای مسلمان، آزادگان جهان و دولتهای اسلامی از مردم بیپناه این سرزمین و حزب الله شجاع و مقاوم آنان، حمایت نمایند و توجه داشته باشند که تجربههای پیشین نشان داده است هرگونه سستی یا سازش در برابر تجاوز، زمینهساز تکرار و تشدید آن خواهد بود.
انتظار میرود مسئولان و نهادهای ذیربط جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته، در چارچوب وظایف انسانی و اسلامی خود در جهت کاهش آلام و حمایت از مردم مظلوم لبنان اهتمام ورزند.
اینجانب این مصیبت جانسوز را به محضر حضرت ولیّ عصر (ارواحنا فداه) تسلیت عرض نموده، علوّ درجات شهداء، شفای عاجل مجروحان و صبر و اجر بازماندگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
{$sepehr_key_203313}