دستگیری ۲۶ عامل تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ مهدی حاجی بابائی طاهری اظهار کرد: با توجه به اهداف دشمن آمریکایی -صهیونی برای ایجاد بی ثباتی داخلی از طریق بهره گیری از گروهک ها و معاندین داخلی، طی روزهای گذشته با رصد اطلاعاتی و فنی، تعداد ۲۶ نفر از عناصر خود فروخته وطن فروش که در فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت : این عناصر اقدام به تشویش اذهان عمومی، ایجاد ترس و اضطراب در جامعه، ناامنی ذهنی برای جامعه،تبلیغ به نفع دشمن، تحریک و سازماندهی عناصر مخل امنیت در فضای مجازی می کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان نطنز ضمن تقدیر و تشکر از مردم انقلابی گفت: از همه هموطنان عزیز می‌خواهیم هرگونه موارد مشکوک و تحرکات افراد سودجو و وطن فروش علیه نظام جمهوری اسلامی ایران را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

منبع: مهر

{$sepehr_key_203492}