چین: جامعه جهانی با اقداماتی که آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف می‌کند، مخالفت کند
 

به گزارش شهرآرانیوز، وانگ یی در این گفت‌وگو با شکننده خواندن آتش‌بس تاکید کرد که اولویت اصلی باید «حفظ دستاورد دشوار آتش‌بس» باشد.

وی همچنین افزود که چین از ایفای نقش پررنگ‌تر پاکستان در کمک به حل این درگیری استقبال می‌کند و چین نیز آماده است سهم خود را در این مسیر ایفا کند.

درخواست وزیر امور خارجه چین برای خودداری از تشدید تنش‌ها درحالی مطرح می‌شود که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال به نتیجه نرسیدن مذاکرات ایران و آمریکا در ابتدای این هفته در پاکستان بار دیگر زبان به تهدید علیه ایران و شعله‌ور ساختن تنش‌ها در منطقه گشوده است.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، ترامپ روز یکشنبه به نیروی دریایی آمریکا دستور داده تا علیه تنگه هرمز محاصره اعمال کند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داده است که هرگونه اقدام تجاوزکارانه در تنگه هرمز با پاسخ قاطع و شدید مواجه خواهد شد.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_203879}