پزشکیان: پای اصول خود ایستاده‌ایم و دنبال سلاح هسته‌ای نبوده‌ایم و نیستیم

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در گفت‌وگویی تلویزیونی با تشریح اقدامات دولت در حوزه اقتصادی، دستاوردهای دفاعی و دیپلماتیک و چالش‌های پیش‌روی کشور در جریان تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران، اظهار کرد: آنچه مجموعه دولت در این مدت در پی آن بود، با لطف خداوند محقق شد و توانستیم ماه مبارک رمضان و سال نو را بدون احساس کمبود و با ثبات قیمت‌ها مدیریت کنیم.

رئیس‌جمهوری با بیان اینکه تبعات جنگ متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران امروز گریبان‌گیر بسیاری از کشورهای جهان است، افزود: با لطف الهی و تلاشی که مدیران، مسئولان و وزرا انجام می‌دهند، آحاد ملت ایران در بازار کمبود نمی‌بینند و قیمت‌ها نیز در این مدت تا حدودی ثابت بوده و تغییرات آنچنانی نداشته است که این نشان می‌دهد سیستم در حال کارکرد صحیح است.

پزشکیان با قدردانی از نیروهای مسلح ایران تصریح کرد: از رزمندگان عزیز کشورمان که با تمام وجود از میهن دفاع کردند و افتخارآفرین شدند، قدردانی می‌کنم. آنان غرور ملی را زنده کردند. آمریکا و رژیم اسرائیل تصور می‌کردند با جنگ علیه کشورمان ظرف مدت کوتاهی می‌توانند ما را به تسلیم وادار نمایند، اما حضور مردم و دفاع جانانه رزمندگان نشان داد که ملت قهرمان، لشکریان و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را به این سادگی‌ها نمی‌توان به تسلیم وادار کرد.

وی ادامه داد: حضور مردم در صحنه‌ دفاع از میهن نمایشی بی‌نظیر در جهان بود. در دنیا کسی نمی‌توانست این حضور عظیم را در ذهن خود بپذیرد. تاجایی که رئیس‌جمهوری آمریکا ادعا کرد این حضور با هوش مصنوعی ساخته شده، زیرا باور نمی‌کرد مردمانی هر شب پای نظام و ایران در خیابان‌ها، چهارراه‌ها و صحنه‌ها حاضر شوند و از عزت و سربلندی میهن خود دفاع کنند. این حضورها بزرگترین پشتوانه ایران ماست.

رئیس‌جمهوری با یادآوری بیانات رهبری انقلاب، اظهار کرد: حضور مردم و رهبری و هدایت‌های معظم‌له دلگرمی بزرگی برای دولت در جهت ادامه کار، گفت‌وگوها و تعیین سیاست‌های پیش‌رو بوده است.

پزشکیان با تأکید بر اینکه امیدواریم با روند فعلی، بتوان باعزت مشکلات را برطرف و از این مرحله باسربلندی خارج شد، گفت: به برکت دیپلماسی مقتدرانه، رژیم اسرائیل وادار به اعلام آتش‌بس شد و در لبنان حق تهاجم به حزب‌الله و دیگر جبهه‌ها را ندارد. این تلاشی است که نظام اسلامی انجام می‌دهد. امیدواریم خداوند کمک کند تا شرمنده مردم نشویم. از برادران‌مان در پاکستان که با دلسوزی و اعتقاد در تلاشند با حفظ عزت و سربلندی ایران، روند را به سمت اهداف‌مان هدایت کنند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

رئیس‌جمهوری با استناد به فتوای رهبر شهید انقلاب، یادآور شد: ما به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیستیم. به دنبال ناآرامی و ترور در منطقه نیستیم. ما به دنبال آرامشیم و باعزت از تمامیت ایران دفاع می‌کنیم و بر چارچوب‌های حقوقی و قانونی پایبندیم. این آمریکا و رژیم اسرائیل هستند که ایران و منطقه را با ترور فرماندهان، سیاستمداران، دانشمندان و دانش‌آموزان به آشوب و جنگ کشاندند و با انجام این جنایت‌ها در نگاه مردم دنیا منفور شدند اما با رسانه و تبلیغات تلاش می‌کنند ایران را عامل مشکلات منطقه معرفی کنند. 

وی همچنین تصریح کرد: ما بر اصول و چارچوب‌های خود ایستاده‌ایم و این مهم باید به طرف مقابل تفهیم شود.

پزشکیان با اشاره به خسارات ناشی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران، گفت: وقتی ایستادگی می‌کنیم و می‌جنگیم، باید عوارض و سختی‌های جنگ را نیز بپذیریم و تحمل کنیم. نمی‌شود بجنگیم و هیچ مشکلی پیش نیاید. اکنون هنر این است که بتوانیم سختی‌ها و مشکلات ایجادشده را با همدلی، همیاری و تحمل مدیریت کنیم. اگر جنگ خاتمه یابد، باید با مردم گفت‌وگوی صادقانه داشته باشیم و از آنان کمک بخواهیم تا با عزت و قدرت از صدمات وارد شده خارج شویم.

رئیس‌جمهوری با اشاره به راه‌اندازی «پویش مردمی جان فدا»، گفت: نزدیک به ۲۷ میلیون نفر در این پویش حضور یافته‌اند. ممکن است لازم نباشد در جبهه بجنگند، اما می‌توانند در صحنه جامعه و با کمک‌های خود یاریگر باشند. کسی که حاضر است جانش را برای ایران فدا کند، باید در برابر سختی‌ها آستین بالا بزند، بیاید میدان و به همنوعان خود کمک کند.

پزشکیان اظهار کرد: ما در مجموعه دولت در دوران جنگ در بسیاری از صحنه‌ها حضور پیدا کردیم  و جلسه گذاشتیم اما رسانه‌ای نکردیم. مردم می‌بینند دولت، وزرا و استانداران باوجود همه سختی‌ها و مشکلات به خدمت‌رسانی ادامه می‌دهند و هنوز مردم ما احساس نمی‌کنند در جنگ هستند.

{$sepehr_key_204854}