فصل دوم سریال «کلانتری ۱۱» در دست تولید قرار گرفت

به گزارش شهرآرانیوز، محسن جهانی درباره مجموعه «کلانتری ۱۱» با اقبال مواجه شده است، بیان کرد: خدا را شکر سریال با اقبال مواجه شد و قرار است به فصل جدید برسد. ما یک مرحله پژوهشی برای فصل اول داشتیم و از طرق مختلف به قصه‌ها می‌رسیدیم. محمد همتی پژوهشگر کار بود که خروجی پژوهش‌ها را در اختیار ما گذاشت.

وی درباره اینکه براساس پرونده‌های واقعی پیش رفته است یا خیر، عنوان کرد: گاهی یک پرونده کامل وجود داشت و قصه بر آن اساس طراحی می‌شد و گاهی تنها یک تیتر خبری کافی بود مثلا در پژوهش‌هایی که در اینترنت انجام می‌دادم، ناگهان به ماجرای جذابی برمی‌خوردم که سرآغاز یک قصه می‌شد. با این حال هم پرونده‌های واقعی هم این تیتر‌ها باز هم در قصه دراماتیزه می‌شد و جزئیاتی به آنها اضافه یا از ماجرا کم می‌شد.

این نویسنده درباره فصل جدید سریال نیز توضیح داد: در مورد فصل دوم، باید بگویم که متن کامل نوشته و گفت‌و‌گو‌ها و پژوهش نیز شروع شده است. به دنبال مسئولان مربوطه رفته‌ایم و مذاکره‌ها انجام گرفته است.

وی اضافه کرد: محمد همتی پژوهش فصل دوم را نیز به عهده دارد و شروع به کار کرده است. ما هم به کلانتری‌های مختلف و جا‌های گوناگون رفته‌ایم و پرونده‌هایی را بررسی کرده‌ایم. به دنبال یک خط داستانی بسیار قوی و جذاب برای فصل دوم هستیم که ان‌شاءالله به آن دست یابیم.

جهانی در پایان گفت: بعد از پیدا کردن قصه منسجم و درست فرآیند نگارش آغاز خواهد شد. فصل اول که شامل فاز یک و دو می‌شود ۳۶ قسمت دارد و پس از اتمام آن، ان‌شاءالله وارد پروسه نگارش و ساخت فصل دوم خواهیم شد.

سریال «کلانتری ۱۱» محصول مرکز سیمرغ است و هر شب حدود ۲۱:۳۰ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

منبع: مهر

{$sepehr_key_204981}