واکنش محمد کشاورز به قهرمانی گیتی پسند در لیگ برتر فوتسال

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم فوتسال گیتی پسندقهرمان لیگ برتر فوتسال ایران شد. سرمربی تیم فوتسال گیتی پسند درباره قهرمانی در لیگ برتر و کسب سهمیه آسیایی گفت: «لیگ امسال را فوق‌العاده سخت دیدم. آقای تاج در مراسم اختتامیه حضور داشتند و ایشان قویا گفتند که رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا برگزار خواهد شد. ما هم حتما تدابیر ویژه‌ای خواهیم داشت.»

کشاورز که خود سال‌ها بازیکن تیم ملی بود ادامه داد: «لیگ بسیار سخت و طولانی‌ای داشتیم و تیم‌ها خیلی قدرتمند بودند. خیلی خوشحالیم که موفق شدیم قهرمانی را کسب کنیم. ضمن احترامی که برای همه تیم‌های لیگ قائلم واقعا مستحق این قهرمانی بودیم. با تلاش بازیکنان و حمایت هواداران و باشگاه به این مهم دست پیدا کردیم. جا دارد که از تک تک کسانی که در کنار من بودند تشکر کنم چرا که یک لیگ سخت و طولانی داشتیم. به ویژه از هواداران بابت حمایت‌هایشان تشکر می‌کنم.» او ادامه داد: «بر اساس آنچه به ما اعلام کرده‌اند این بازی‌ها برگزار می‌شود. آقای تاج در مراسم اختتامیه حضور داشتند و ایشان هم قویا گفتند که این مسابقات برگزار خواهد شد. ما هم حتما تدابیر ویژه‌ای خواهیم داشت و به محض اینکه حضور در جام باشگاه‌ها قطعیت پیدا کند، تلاش‌مان را می‌کنیم که نسبت به این رقابت‌ها تیم را ببندیم.»

سرمربی گیتی‌پسند درباره سطح کیفی مسابقات لیگ برتر اظهار کرد: «لیگ خیلی حساس بود و رقیب‌های خوبی داشتیم. همین که تا هفته آخر قهرمان و تیم سقوط کننده مشخص نبود، به نظرم این نشان می‌دهد که لیگ ما چه مقدار جذاب است. انصافا خیلی تیم‌ها هزینه کردند. لیگ امسال را فوق‌العاده سخت دیدم. در هیچ کدام از بازی‌ها نمی‌شد تشخیص داد که برنده بازی کدام تیم است. چنین لیگ خوبی خروجی‌اش برای تیم ملی هم خوب است.»

{$sepehr_key_205815}