به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت اعلام کرد در حمله رژیم صهیونیستی به منطقه «قعقعیة» در شهرستان النبطیه واقع در جنوب لبنان، ۶ نفر زخمی شدند.
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد به بهانه نقض آتشبس از سوی طرف مقابل، به جنوب لبنان حمله کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروی هوایی این رژیم تعدادی از شهروندان لبنان را در جنوب این کشور به بهانه اینکه نیروهای حزب الله هستند و قصد نقض آتشبس را دارند، هدف قرار داد.
رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه حومه منطقه «قعقعیة» در شهرستان النبطیه را هدف حمله پهپادی قرار داده بود.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبعی مدعی شد که مذاکرات و گفتوگوهای روز پنجشنبه بین سفیران لبنان و رژیم تلآویو در واشنگتن حول محور تمدید آتشبس ۱۰ روزه است.
بنا به این ادعا، مذاکرات همچنین علی رغم وجود اختلافات مرزی در مزارع شبعای اشغالی، ترسم مرزهای بین المللی را بررسی خواهد کرد.
منبع: مهر
{$sepehr_key_205900}