اسرائیل مدعی حمله موشکی و پهپادی حزب الله شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی بدون توجه به اقدامات تجاوزکارانه خود و نقض مکرر آتش بس، مدعی شد که هدف حمله موشکی و پهپادی حزب الله قرار گرفته و این اقدام، نقض آشکار آتش بس است.

بر اساس این گزارش،‌ ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: حزب‌الله موشک‌هایی را به سمت نیروهای ما در منطقه «رب ثلاثین» در جنوب لبنان، در جنوب خط دفاعی، پرتاب کرد. ما سکوی پرتابی را که حزب‌الله از آن موشکها را به سمت نیروهای ما در جنوب لبنان پرتاب کرده بود، هدف حمله قرار دادیم.

رادیو ارتش اشغالگر هم گزارش داد: به صدا درآمدن آژیرهای خطر آنطور که ارتش پیشتر اعلام کرد، اشتباه نبود، بلکه در نتیجه پرتاب پهپاد از طرف حزب‌الله صورت گرفت.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: ما یک فروند پهپاد را که حزب‌الله به سمت کفاریوفال در شمال منطقه الجلیل پرتاب کرده بود، رهگیری کردیم.

منبع: مهر

{$sepehr_key_206129}