افتخار سفیر امارات بابت حضور در مراسم تاسیس رژیم صهیونیستی

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد الخاجه»، سفیر امارات در اراضی اشغالی مشارکت خود در مراسم بزرگداشت «روز نکبت» که وی آن را «روز استقلال اسرائیل» توصیف کرده است، جشن گرفت.

سفیر امارات در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس تصاویری از این مراسم را منتشر کرد که در آن با «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی و دیگر مسئولان این رژیم عکس یادگاری گرفته و دستان آنها را به گرمی فشرده است.

الخاجه در این پست خود که به زبان عبری است، نوشت: «تشکر از هرتزوگ، رئیس اسرائیل بابت استقبال گرم به مناسبت روز استقلال، شرکت در این جشن‌ها برای ششمین بار افتخار بزرگی است.»

وی در پایان نوشت: «روز استقلال اسرائیل در هفتاد و هشتمین سال تأسیس آن مبارک.»
در پانزدهم ماه مى‏ سال ۱۹۴۸ میلادی (۲۵ اردیبهشت ۱۳۲۷) رژیم جعلی اسرائیل با آواره‌کردن نزدیک به ۸۰۰ هزار فلسطینی تاسیس شد، این روز در ادبیات مردم فلسطین به «یوم‌النکبة» (روز نکبت و مصیبت) معروف است.

این روز برای مسلمانان و مردم فلسطین یادآور روزهاى تلخ یعنى اشغال سرزمین‏شان و مصادره اراضى و اولین موج آوارگى و اخراج بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینى از خانه و کاشانه‌‏شان است.

منبع: فارس

{$sepehr_key_206479}