ارائه بیش از ۱۱ هزار خدمت سلامت به سالمندان در ۴۰ روز جنگ تحمیلی سوم

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد احمدیان، اظهار کرد: پیگیری و ارائه مراقبت‌های سلامت برای گروه‌های سنی میانسالان و سالمندان در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت شهرستان‌ های تابعه به‌صورت مستمر انجام شده است تا خدمات ضروری این گروه سنی حتی در شرایط بحران نیز بدون وقفه ادامه یابد.

وی افزود: در همین راستا، آمار خدمات مرتبط با سالمندان در شرایط بحران به‌صورت روزانه و هفتگی استخراج و برای اعلام به وزارت بهداشت ارسال شده است تا روند ارائه خدمات و وضعیت سلامت این گروه سنی به‌طور دقیق پایش و ارزیابی شود.

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین از ارسال محتوای آموزشی مرتبط با سلامت سالمندان در شرایط بحران به شهرستان‌ها خبر داد و گفت: علاوه بر مکاتبه با شهرستان‌ها، مطالب آموزشی در زمینه مراقبت از سالمندان در شرایط بحران از طریق کانال‌های مجازی اطلاع‌رسانی شده و در پایگاه اطلاع‌رسانی مربوطه نیز بارگذاری شده است.

{$sepehr_key_206976}

دکتر احمدیان در ادامه با اشاره به آمار خدمات ارائه‌شده تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های ثبت‌شده در ۴۰ روز جنگ تحمیلی سوم، در حوزه مراقبت از زمین‌خوردگی و عدم تعادل توسط نیرو‌های غیرپزشک، ۵ هزار و ۶۵۶ سالمند تحت مراقبت قرار گرفته‌اند و در مجموع ۵ هزار و ۶۷۲ خدمت در این زمینه ارائه شده است.

وی افزود: همچنین در حوزه غربالگری افسردگی، ۵ هزار و ۹۹۳ سالمند توسط نیرو‌های غیرپزشک مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند و در مجموع ۶ هزار و ۴۴ خدمت در زمینه غربالگری افسردگی برای آنان ثبت شده است.

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان تأکید کرد: استمرار ارائه خدمات مراقبتی، پایش وضعیت سلامت و ارائه آموزش‌های مرتبط با سالمندان در شرایط بحران، نقش مهمی در حفظ سلامت جسمی و روانی این گروه سنی دارد و مجموعه بهداشت در شهرستان‌های تابعه تلاش کرده است تا حتی در شرایط خاص نیز این خدمات به‌صورت مستمر و بدون وقفه ارائه شود.