دستگیری عامل قتل ناموسی پس از ۸ سال

به گزارش شهرآرانیوز، در اواخر سال ۱۳۹۶ گزارشی مبنی بر کشف جسد مردی میانسال به نام کریم که بر اثر شلیک گلوله جان باخته بود، به پلیس اعلام گردید.

ماموران پس از حضور در محل وقوع جنایت و انجام بررسی‌های میدانی پی بردند که کریم و برادرش کاظم از ماه‌های پیش با مرد جوانی به نام مسعود دارای اختلاف بوده‌اند. 

یکی از دوستان مقتول در اظهارات خود به ماموران گفت: یک روز پیش از اینکه جسد کریم کشف شود، او با مسعود قرار ملاقات گذاشته بود.

کریم به من گفته بود که اختلاف میان آن‌ها بر سر مسائل ناموسی است و قصد دارد مسعود را تنبیه کند. من تمام تلاشم را کردم تا جلوی او را بگیرم، اما موفق نشدم.

ماموران با جمع آوری اطلاعات به دست آمده از بررسی‌های میدانی و گفت‌و‌گو با دوستان مقتول، به دنبال ردی از مسعود بودند، اما مشخص شد که او در زمانی که جسد کشف شده متواری شده و به مکانی نامعلوم گریخته است. ۸ سال بعد از وقوع جنایت، پلیس موفق شد مخفیگاه او را شناسایی کند و او را دستگیر کند.

{$sepehr_key_207086}

متهم پس از بازداشت اتهام قتل را پذیرفت و مدعی شد که به دلیل دفاع از جان خود اقدام به شلیک گلوله کرده است.

منبع: رکنا