شهردار مشهد مقدس در اجتماع بزرگ «لشکریان امام رضا(ع)»: مردم این شهر عشق و حماسه را در هم آمیخته‌اند + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امشب (۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵) در اجتماع بزرگ لشکریان امام رضا (ع) با تأکید بر جایگاه منحصر‌به‌فرد این کلانشهر مذهبی اظهار داشت: فلسفه وجودی مشهد با سایر شهر‌ها تفاوت اساسی دارد. مشهد شهر شهادت و عاشقی است که از بدو تأسیس، زنان نوغان از تمام داشته‌های خود گذشتند تا پیکر مطهر امام رضا (ع) را تشییع کنند.

وی افزود: عشق به ولایت در کنار مضجع شریف امام رضا (ع) فریاد زده می‌شود و طنین این فریاد‌ها همچون پتکی محکم بر سر دشمنان فرود می‌آید. مردم مشهد همواره عشق و حماسه را در هم آمیخته و شعار‌های نقطه‌زن آنان دشمنان را خشمگین کرده است.

اینجا ببینید:

{$sepehr_media_2683612_640_360}

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: ما داغدار امام شهیدمان هستیم و همگی تحت فرمان مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، حرکت می‌کنیم و نگاهمان به انگشتِ اشاره ولایت است.

قلندرشریف تصریح کرد: ما همواره همراه و همگام با رهبرمان حرکت می‌کنیم و وعده صادق محقق شده امام شهید این است که تمام مردم مشهد مبعوث شده‌اند و کار در دست را به پایان خواهند رساند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفت‌های مدیریت شهری گفت: مشهد در حوزه حمل‌ونقل شهری پیشرو است.

{$sepehr_key_208280}