پلمب ۶۵ مرکز غیرمجاز مداخله‌گر سلامت در مشهد در سال ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر هاشم مجدی، با بیان اینکه تمام این موارد برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی ارجاع شده‌اند، اظهار کرد: بسیاری از مراکز پلمب‌شده توسط افراد فاقد صلاحیت و بدون هرگونه مدرک مرتبط، اقدام به ارائه خدمات تخصصی پزشکی می‌کردند.»

مدیر نظارت بر درمان دانشگاه تصریح کرد:توصیه اکید ما به مردم این است که پیش از دریافت هرگونه خدمت پزشکی یا زیبایی، از پروانه معتبر و صلاحیت حرفه‌ای ارائه‌دهنده خدمات اطمینان حاصل کنند.

دکتر مجدی با اشاره به نقش گزارش‌های مردمی در شناسایی متخلفان افزود:در سال گذشته ۳۴۵ بازدید از مراکز درمانی و آرایشی-پزشکی بر اساس گزارش‌های ثبت‌شده در سامانه‌های ۱۹۰ و TMS انجام شده است.

وی بیان کرد: تمام استعلام‌های مربوط به کارکنان شاغل در مراکز درمانی از طریق سامانه جامع نظارت و کارتابل اعتباربخشی انجام شده است.

{$sepehr_key_208335}

مدیر نظارت بر درمان دانشگاه با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۴ تعداد ۱۴۷۲ شکایت در حوزه درمان در سامانه ۱۹۰ ثبت شده است، افزود:تمام این پرونده‌ها استخراج، بررسی کارشناسی، رسیدگی و نتیجه آنها در سامانه ۱۹۰ بارگذاری شده است.

به گفته دکتر مجدی ۳۹۴ شکایت ثبت‌شده در سامانه جامع نظارت، ۱۲۰۴ شکایت حضوری و تلفنی همگی به‌ صورت کامل بررسی و پاسخ‌دهی شده‌اند.

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه با بیان اینکه فعالیت افراد فاقد صلاحیت، «تهدید جدی برای سلامت جامعه» محسوب می‌شود، افزود: از مردم انتظار داریم آگاهانه و هوشمندانه نسبت به این مراکز تصمیم بگیرند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، امکان ثبت شکایت و گزارش از طریق سامانه ۱۹۰ و سامانه جامع نظارت فراهم است.