کاشت ۱۷۰ میلیون اصله نهال در کشور از ابتدای سال تاکنون (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، سیدهاشم موسوی‌نژاد اظهار کرد: بیش از ۶۶۰ میلیون اصله نهال از آغاز اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تاکنون در سراسر کشور تولید و بیش از ۱۷۰ میلیون اصله از آن در عرصه‌های مختلف کاشت شد.

وی با بیان اینکه توسعه پوشش گیاهی و درختکاری نقشی مهم در تعدیل پیامد‌های تغییرات اقلیمی دارد، افزود: استان سمنان با داشتن سه نهالستان در شهرستان‌های سمنان، شاهرود و دامغان، جزو استان‌های پیشرو کشور در تولید و کاشت «طرح ملی و مردمی کاشت یک میلیارد درخت» است.

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بیان کرد: طرح ملی و مردمی کاشت یک میلیارد درخت برای داشتن سرزمینی سبز و آباد موجب افزایش سرانه فضای سبز کشور به ۴۲ متر مربع به ازاری هر نفر شد.

موسوی نژاد ادامه داد: نگهداری و آبیاری نهال در سال‌های نخست کاشت اهمیت زیادی دارد و حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد اعتبارات کاشت نهال مربوط به بخش نگهداری است، اما اعتبارات ملی و استانی جوابگوی نیاز نیست و تامین هزینه‌ها با راهبرد مشارکت اجتماعی پیگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: ظرفیت خیران، مسوولیت اجتماعی و تعهدات طرح‌های منابع طبیعی از منابع تامین اعتبار برای «طرح ملی و مردمی کاشت یک میلیارد درخت» است.

رئیس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ایران در کمربند خشکی کره زمین قرار دارد و توسعه پوشش گیاهی راهکار مقابله با تغییرات اقلیمی و مورد تاکید رهبر شهید است و پیامد خشکی و تغییرات اقلیمی در مناطق دارای کمترین پراکنش بارندگی بیشتر احساس می‌شود و برهمین اساس انتظار می‌رود بخش‌های مختلف با اهتمام ویژه پای کار تحقق «طرح ملی و مردمی کاشت یک میلیارد درخت» باشند.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_208683}