رونالدو: آبه آخر خط نزدیک شدم

به گزارش شهرآرانیوز، کریستیانو رونالدو روز‌های بسیار خوبی را با النصر تجربه می‌کند. النصر با اقتدار در صدر جدول رده‌بندی لیگ عربستان قرار دارد و به فینال لیگ قهرمانان آسیا (سطح ۲) هم صعود کرده است تا رونالدو در آستانه کسب دو جام بزرگ قرار گیرد.

رونالدو در پیروزی شب گذشته النصر برابر الاهلی درخشید و یک سوپر گل با ضربه سر به ثمر رساند تا نشان دهد همچنان در ۴۱ سالگی در اوج به سر می‌برد.

اما رونالدو به بازنشستگی خود واکنش نشان داد و گفت: من همیشه سعی می‌کنم لذت ببرم، چون پایان مسیرم نزدیک است و این حقیقت دارد.

سفرم عالی بوده و هنوز هم ادامه دارد. مهم این است که ادامه دهم، چون هنوز لذت می‌برم و هنوز گل می‌زنم. رونالدو درباره قهرمانی در لیگ عربستان گفت: ما واقعا برای قهرمانی در لیگ عربستان تلاش می‌کنیم.