به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی در تماس تلفنی صبح امروز جمعه با وزرای خارجه منطقه، از جمله ترکیه، مصر، قطر، عربستان، عراق و آذربایجان آنها را در جریان آخرین مواضع و ابتکارات جمهوری اسلامی ایران در خصوص پایان جنگ و تجاوز آمریکا و رژیم صهیونسیتی قرار داد.
در این راستا خبرگزاری عراق (واع) نیز گزارش داد: عراقچی، همتای عراقی خود، فواد حسین، را در جریان جزئیات مذاکرات اسلام آباد با طرف آمریکایی و تعداد نکات مورد توافق و اختلاف بین دو طرف قرار داد.
عراقچی به همتای عراقی خود تمایل ایران برای دستیابی به نتایج مثبت را تأیید و مراحل پیشنهادی برای پیشبرد روند راه حل را بررسی کرد.
وزیر امور خارجه عراق به عراقچی بر حمایت عراق از تلاشهای مذاکره و اهمیت دستیابی به یک راه حل نهایی که به پایان جنگ کمک کند، تأکید کرد.
وزیر امور خارجه به همتای ایرانی خود گفت: ادامه درگیری به ایجاد وضعیت بیثباتی در منطقه کمک کرده است. عراق از جمله کشورهایی است که به شدت تحت تأثیر پیامدهای جنگ و ادامه آن قرار گرفته است.
وزیر خارجه ایران همچنین امروز صبح با «کایاکالاس» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز رایزنی و گفتوگو کرد.
منبع: ایسنا
{$sepehr_key_208954}