۸۸ درصد از آسیب‌دیدگان جنگ وام ودیعه اسکان دریافت کردند

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آمار ارائه شده در دهمین جلسه «پایش فرآیند اسکان و بازسازی مسکن» به میزبانی معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در خصوص آخرین وضعیت ارزیابی خسارت‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه پرداخت تسهیلات ودیعه اسکان، تعمیرات و بازسازی واحد‌های مسکونی و تجاری بخش خصوصی، از مجموع بیش از ۲۱۲ هزار و ۶۰۰ ارزیابی صورت گرفته از ابتدای جنگ رمضان تاکنون، تعداد ۱۳۳۶ واحد تخریب شده نیازمند احداث مجدد در همه شهر‌ها و روستا‌ها شناسایی شده که از این تعداد ۱۱۳۲ واحد مربوط به شهر‌های با جمعیت کمتر از یک میلیون نفر (غیرکلانشهرها) و روستا‌ها است.

همچنین از مجموع حدود ۸۴ هزار واحد نیازمند تعمیرات، تاکنون تعمیرات ۳۶هزار و ۸۶۶ واحد به اتمام رسیده است.

پذیرش ۹۲ درصد متقاضیان از طرف بانک

براساس تازه‌ترین آمار‌های شبکه بانکی، تاکنون ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات ودیعه اسکان جنگ رمضان، از طرف بانک مسکن پذیرش شده‌اند و حدود ۸۸ درصد از متقاضیان نیز تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند.

در حالی‌که، حدود ۱۸۰۰ درخواست برای دریافت این تسهیلات در سامانه طرح‌های حمایتی مسکن ثبت شده است، از این تعداد بیش از ۱۷۳۰ نفر اقدام به تعیین شعبه بانک کرده‌اند و ۱۶۲۹ متقاضی نیز از طرف بانک پذیرش شده‌اند.

همچنین تاکنون، تسهیلات ودیعه اسکان جنگ رمضان به ۱۵۷۵ نفر از متقاضیان (معادل ۸۸ درصد)، پرداخت شده است. بر اساس اعلام بانک مسکن حدود ۱۴۰ نفر از متقاضیان برای پیگیری درخواست خود و دریافت تسهیلات به بانک مراجعه نکرده‌اند و درخواست سایر متقاضیان نیز در مرحله بررسی و تشکیل پرونده قرار دارد. این تسهیلات پس از مراجعه متقاضیان حداکثر ظرف سه روز کاری، به آنها پرداخت خواهد شد.

معرفی ۸۶۰ واحد به نظام مهندسی ساختمان

آمار‌ها نشان می‌دهد همزمان با شروع فرآیند‌های مربوط به نوسازی واحد‌های تخریب شده، تاکنون ۸۶۰ واحد برای تهیه نقشه و انجام فرآیند‌های اداری به نظام مهندسی ساختمان کشور معرفی شده‌اند.

این واحد‌ها بعد از طی مراحل اداری و تهیه نقشه، جهت صدور پروانه ساختمانی به شهرداری معرفی خواهند شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد، به تازگی فرآیند صدور پروانه ساختمانی برای واحد‌های تخریب شده نیز آغاز شده است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_209827}