سفارت آمریکا درباره خطرات امنیتی در عراق هشدار داد

به گزارش شهرآرانیوز، سفارت آمریکا در بغداد اعلام کرد: با وجود بازگشایی حریم هوایی و ازسرگیری پرواز‌های تجاری، ما درباره تداوم خطرات امنیتی در عراق هشدار می‌دهیم.

سفارت آمریکا در بغداد همچنین تأکید کرد: حریم هوایی عراق همچنان شاهد تهدیدات احتمالی به دلیل وجود موشک‌ها و پهپاد‌ها است.

سفارت آمریکا در بغداد همچنین مدعی شد که برخی گروه‌های مقاومت در عراق در حال برنامه‌ریزی برای انجام حملاتی علیه اهداف و منافع آمریکا در عراق هستند.

از سوی دیگر پایگاه «المعلومه» به نقل از یک منبع امنیتی در استان الأنبار از پرواز پهپاد‌های ناشناس بر فراز تعدادی از مناطق این استان خبر داد.

روز شنبه نیز یک منبع امنیتی عراقی با اشاره به تحرکات گسترده جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار واقع در غرب عراق، نسبت به خطر این اقدام هشدار داد.

وی گفت: هواپیما‌های جنگی اسرائیلی-آمریکایی عملیات شناسایی هوایی بی‌سابقه‌ای را بر فراز مناطق «القائم»، «هیت» و «الرطبه» در غرب انبار انجام دادند، بدون اینکه دلایل واقعی این اقدام «متمرکز بر مراکز امنیتی»، معلوم شود.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_210156}