سخنگوی وزارت کشور: آمادگی‌ها در کشور در بالاترین سطح ممکن قرار دارد

به گزارش شهرآرانیوز، علی زینی‌وند، معاون سیاسی و سخنگوی وزارت کشور بعد از ظهر سه‌شنبه در حاشیه مراسم گرامیداشت شهید خطیب در جمع خبرنگاران گفت: از لحاظ امنیت داخلی، چه در درون کشور و چه در حوزه مرزها، مشکل خاصی وجود ندارد و در شرایط تثبیت‌شده‌ای قرار داریم.

‌وی عنوان کرد: بر اساس آمار و ارقام نیروی انتظامی، وضعیت کنونی امنیت حتی از بازه‌های زمانی مشابه نیز بهتر ارزیابی می‌شود. در حال حاضر در شهر‌ها شاهد امنیت مردم‌پایه هستیم و حضور خود مردم در خیابان‌ها گویای این واقعیت است.

‌سخنگوی وزارت کشور گفت: در مناطق شمال‌غرب، جنوب‌شرق و جنوب‌غرب، بر اساس تدابیری که از سال‌های گذشته توسط رهبر شهید اتخاذ شده بود، قرارگاه‌هایی ایجاد شده است که تا عمق خاک کشور‌های همسایه تسلط و اشراف دارند. با وجود اینکه هوشیاری نیرو‌های مسلح و مردم در مرز‌ها در اوج خود قرار دارد و به لطف خدا در این لحظه هیچ تهدیدی متوجه کشور نیست، آمادگی‌ها در بالاترین سطح ممکن قرار دارد و به فضل الهی و همت مردم، آرامش کامل در سراسر کشور برقرار است.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_210166}