یک انتخاب عجیب در باشگاه پرسپولیس

به گزارش شهرآرانیوز، محسن مسلمان یکی از بهترین هافبک‌های جوان و مستعد فوتبال ایران بود که اسیر حواشی شد و این مسئله باعث شد دوران اوج او بیشتر از ۴، ۵ سال نشود. در حالی که به اعتقاد خیلی‌ها او به خاطر هوش بالا و قدرت بازیسازی اش می‌توانست سال‌های سال در تیم ملی باشد و حتی به فوتبال اروپا راه یابد.

در واقع مسلمان و پیام صادقیان هر دو به خاطر حواشی زیاد بود که نتوانستند در اوج بمانند و بعد از جدایی از پرسپولیس در هیچ تیمی موفق نبودند.

اما جالب است بدانید که باشگاه پرسپولیس خیلی بی سروصدا پست سرپرستی تیم امید این باشگاه را برای محسن مسلمان صادر کرده است. آن هم در شرایطی که بازیکنان جوان بیشتر از بزرگسالان نیاز به کنترل و الگو گرفتن از بزرگتر‌ها دارند. به هر جهت این انتخاب آنقدر عجیب بود که خود باشگاه هم آن را رسمی نکرده است.

{$sepehr_key_210282}