زمان برگزاری دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل اعلام شد

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع رسمی گزارش داد که دور تازه مذاکرات میان این رژیم و لبنان برای روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته آینده برنامه‌ریزی شده است.

این منبع تأکید کرد که دو طرف برای بررسی پرونده‌های مورد اختلاف پای میز مذاکره بازخواهند گشت.

یکی از مقامات وزارت امور خارجه آمریکا در گفت‌و‌گو با «الجزیره»، ضمن تأیید این خبر اعلام کرد که دیدار‌های دوجانبه میان هیات‌های اعزامی لبنان و رژیم صهیونیستی در روز‌های ۱۴ و ۱۵ مه در واشنگتن برگزار می‌شود.

منابع خبری اعلام کردند که لبنان در نامه‌ای رسمی به واشنگتن، ضمن ابراز مخالفت با تشدید تنش از سوی رژیم صهیونیستی به آمریکا ابلاغ کرده است، تشدید تنش‌های این رژیم تلاش‌ها برای تنش‌زدایی را تهدید می‌کند.

رئیس جمهوری لبنان به واشنگتن خبر داده است مادامی که حملات رژیم صهیونیستی به لبنان ادامه دارد او با نتانیاهو دیدار نخواهد کرد و از آمریکا خواست تا مانع از اقدامات خصمانه این رژیم شود.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_210782}