تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم حفظ امنیت تنگه هرمز برای ثبات اقتصاد جهانی

به گزارش شهرآرانیوز، فیصل بن فرحان امروز، ۲۳ اردیبهشت، در کنفرانس خبری مشترک با خوزه مانوئل آلبارس، همتای اسپانیایی خود در مادرید، تاکید کرد: امنیت دریانوردی در تنگه هرمز اساس ثبات اقتصاد جهانی است.

وی بر اهمیت حفظ امنیت دریانوردی در آب‌راه‌های بین‌المللی تاکید کرد و گفت: عربستان به حمایت از آتش‌بس، جلوگیری از تشدید تنش و حمایت از روند دیپلماسی و سیاسی برای حل بحران در منطقه ادامه می‌دهد.

بن فرحان همچنین بر اهمیت بازگشت دریانوردی در تنگه هرمز به وضعیت پیش از ۲۸ فوریه، ۹ اسفند ۱۴۰۴، تاکید کرد.

وزیر خارجه عربستان اظهار کرد: عربستان و اسپانیا از روابط متمایزی برخوردارند که شاهد توسعه مداوم بوده و سند شراکت استراتژیک بین ۲ کشور امضا شده است.

وزیر امور خارجه اسپانیا نیز حملات علیه عربستان را محکوم کرد و آن را غیر قابل توجیه خواند.

وی همچنین تلاش‌های عربستان برای تحقق صلح و ثبات جهانی را ستود و بر ضرورت حمایت از آزادی دریانوردی در تنگه هرمز تاکید کرد.

از سوی دیگر محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در یک گفت‌وگوی تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه با یکدیگر رایزنی کردند.

بررسی آخرین تحولات منطقه و پیامد‌های خطرناک آن بر امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی و تلاش‌های انجام شده برای آن، محور رایزنی بن زاید و بن سلمان بوده است.

رئیس امارات متحده عربی و ولیعهد عربستان سعودی در این گفت‌وگوی تلفنی درباره روابط دوجانبه و همکاری‌های ۲ کشور در همه زمینه‌ها نیز با یکدیگر رایزنی کردند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_212527}