زیباکلام به مدت ۳ ماه از انجام هرگونه فعالیت رسانه‌ای منع شد

به گزارش شهرآرانیوز، هفته گذشته و در پی مصاحبه صادق زیبا کلام با خبرگزاری آنا (برنامه پل حافظ)، دادستانی تهران علیه نامبرده و رسانه منتشرکننده اظهارات وی اعلام جرم کرد. پس از تشکیل پرونده قضایی برای نامبردگان، متهمان به مرجع قضایی مراجعه کردند و پس از اخذ دفاعیات، تفهیم اتهام شدند.
  
در نهایت با توجه به مستندات و تحقیقات صورت‌گرفته قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست پرونده صادر شد.
 
همچنین قرار نظارت قضایی ممنوعیت هرگونه فعالیت رسانه‌ای و تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی به مدت سه‌ماه به صادق زیباکلام تفهیم و ابلاغ شد.

چهار روز قبل قوه قضاییه اعلام کرد: دادستانی تهران علیه دو شخص و دو رسانه منتشرکننده اظهارات آنها اعلام جرم کرده است و در همین رابطه این افراد و رسانه‌ها به دادسرا احضار شده‌اند.

دستگاه قضایی در اطلاعیه ای اعلام کرد: «هفته گذشته در پی انتشار یادداشتی از سوی عباس عبدی در روزنامه اعتماد و مصاحبه صادق زیبا کلام با خبرگزاری آنا، دادستانی تهران علیه هر دو نفر و رسانه‌های منتشر کننده این اظهارات اعلام جرم کرد تا پرونده آنها مورد رسیدگی قرار بگیرد.»

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_212615}