عضو کمیسیون امنیت ملی: هرگونه تعرض نظامی مجدد با پاسخی کوبنده و غیرمترقبه روبه‌رو خواهد شد

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل کوثری در رسانه ملی اظهار کرد: آنچه دشمن را در برنامه‌ریزی‌ها و سناریو‌های متعددش ناکام گذاشت، اقتدار منحصر‌به‌فرد و بی‌نظیر نیرو‌های مسلح ایران بود. همچنین حضور گسترده مردم که نزدیک به ۸۰ شب در خیابان‌های ایران حاضر شدند، برگ دیگری از قدرت را برای کشور رقم زد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: یکی از مولفه‌های مهم در این جنگ، کنترل تنگه هرمز بود. آمریکایی‌ها تصور می‌کردند عقل کل هستند و همه چیز را تحلیل و هدف‌گذاری می‌کنند، اما ترور رهبران، فرماندهان، دانش‌آموزان و دانشمندان ما نشان داد که آنها با واقعیات جامعه ایران آشنا نیستند. اگر بودند، دست به چنین عملیات‌ها و جنگی نمی‌زدنند.

وی با تاکید بر اینکه ملت ایران در عمل، نه در شعار و تئوری، امتحان خود را پس داده، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، هر کدام از دشمنان در گوشه‌ای از این کشور سر بلند کردند، اما ۲ عامل باعث شکست آنها شد؛ نخست رهبری حضرت امام خمینی (ره) و سپس مقام معظم رهبری. اگر مردم نمی‌خواستند، امام هم نمی‌توانست کاری کند، اما وقتی امام وارد صحنه شد، مردم با تمام وجود لبیک گفتند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: دشمن با تجهیزات نظامی کامل وارد شد، اما امام وحدت ایجاد کرد و فرمود شما می‌توانید. بعد‌ها نیز رهبر شهید انقلاب همین مسیر را ادامه دادند. امام چیزی برای خود نخواست؛ عزت این ملت بزرگ را می‌خواست. به برکت این رهبری، چنان ضربه‌ای به ارتش بعث عراق وارد کردیم که خودش تصور نمی‌کرد.

کوثری با اشاره به تحولات اخیر و حضور مردم در صحنه خاطرنشان کرد: گر آمریکا یا رژیم صهیونیستی کوچکترین تعرضی انجام دهند، مردم ما، چه زن و چه مرد، در صحنه حاضر هستند.

نماینده تهران در مجلس در پاسخ به احتمال حمله مجدد نظامی به ایران ادامه داد: دشمن هر توانی داشت در ۴۰ روز گذشته انجام داد، آنها نمی‌توانند به راحتی بمب‌ها و موشک‌های ازدست‌رفته خود را جایگزین کنند ولی ما به راحتی می‌توانیم جبران کنیم. آنها در هر نقطه‌ای که حضور پیدا کنند، رزمندگان و مردم چنان ضربه‌ای می‌زنند که جز ذلت و خواری نصیبشان نشود.

وی با بیان اینکه دشمن تصور می‌کند جنگ کلاسیک و متقارن است، تصریح کرد:، اما جنگ ما نامتقارن است. سازماندهی ما به گونه‌ای است که اگر فرماندهی زمین‌گیر شود، نفرات آخر می‌ایستند. تجربه ۱۲ روزه جنگ را داریم که نباید متمرکز شویم بلکه باید پراکنده عمل کنیم و به فرماندهان میدان اختیار بدهیم.

کوثری در بخش دیگری از سخنان خود به توانمندی‌های دفاعی کشور اشاره کرد و یادآور شد: پس از فروپاشی شوروی سابق، برخی کشور‌ها پیشنهاد فروش موشک‌های ارزان به ما را دادند، اما حضرت آقا فرمودند خودمان بسازیم. دشمن نمی‌داند ما چه سطحی از توانمندی داریم. هرچه به جوانان و دانشمندان خود متکی باشیم، یقینا قدرتمندتر خواهیم شد.

نماینده تهران در مجلس با اشاره به سخنانی از حضرت امام خمینی (ره) گفت: شاید دشمنان بمباران کنند، بمب بندازید، موشک بزنند ولی ملتی که با پای پیاده از کارون تا خرمشهر را طی کرد، بدون لباس و تجهیزات، در برابر ارتش مسلح تا دندان دشمن ایستاد، امروز نیز با همان روحیه و با تکیه بر ولایت و گذشت جوانانش، آماده رویارویی با هر تهدیدی است. ما تازه شروع کرده‌ایم و دشمن پشیمان خواهد شد.

منبع: فارس

{$sepehr_key_213229}