تشکیک رسانه‌های اسرائیلی در روایت‌های دولت درباره انفجار بیت‌شمش

به گزارش شهرآرانیوز، شنبه شب، ۲۶ اردیبهشت، انفجار بسیار بزرگ در داخل شرکت تومر که روی توسعه موشک‌های دفاعی و تهاجمی کار می‌کند، در بیت‌شمش، واقع در ۳۰ کیلومتری غرب قدس اشغالی، رخ داد.

در پی این انفجار مقامات رژیم صهیونیستی ادعا کردند که این انفجار کنترل‌شده و هماهنگ‌شده بوده است.

در همین حال، رسانه‌های رژیم صهیونیستی این ادعا‌ها را باور نکردند و گفتند که در این مورد مقامات رژیم صهیونیستی پنهان‌کاری می‌کنند.

در این زمینه شبکه تلویزیونی i ۲۴ رژیم اسرائیل نوشت: ما به این روایت که انفجار در بیت‌شمش یک آزمایش از پیش برنامه‌ریزی‌شده بوده، شک داریم، زیرا نمی‌دانیم در آنجا چه اتفاقی افتاده است.

شبکه کان این رژیم نیز عنوان کرد: هیچ احتمالی وجود ندارد که انفجار در بیت‌شمش یک انفجار کنترل‌شده بوده باشد و آنها چیزی را پنهان می‌کنند.

همچنین روزنامه معاریو در این‌باره بیان کرد: ما با بیانیه شرکت تومر، تولیدکننده موتور‌های موشک‌های پدافندی و تهاجمی، در خصوص انفجار بیت‌شمش با شک و تردید برخورد می‌کنیم.

این روزنامه افزود: شرکت‌های تسلیحاتی معمولا قبل از انجام آزمایش‌ها هشدار‌های اولیه می‌دهند؛ به‌ویژه زمانی که در مورد آزمایشی بزرگ صحبت می‌کنند که به نظر می‌رسد شبیه انفجار هسته‌ای است.

معاریو ادامه داد: در مورد انفجار بیت‌شمش می‌گوییم که اینجا چیزی از ما پنهان شده است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_213275}