سخنگوی وزارت دفاع: برای هرگونه تجاوز دوباره به ایران آمادگی داریم

به گزارش شهرآرانیوز، سردار رضا طلایی‌نیک روز یکشنبه، ۲۷ اردیبهشت ماه، در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده و همراهانش در جنگ تحمیلی سوم که در مصلی حرم مطهر حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در شهر ری برگزار شد، گفت: امروز اکثر ملت‌ها و دولت‌ها به فرو ریختن هیمنه آمریکا و اینکه یک‌جانبه‌گری عمر پایانی خود را طی می‌کند، پی بردنده‌اند. جهان هم در کنار ما برای جایگزینی چندجانبه‌گرایی به جای یک‌جانبه‌گرایی است.

وی افزود: امروز میان جهانیان، آزادگان و ملت ایران، ترامپ و نتانیاهو منفورترین عنصر انسان‌نما روی زمین هستند و این دروغگویی‌ها جوابش در میدان جنگ رمضان داده شد. باز هم نیرو‌های مسلح و ملت ایران آماده پاسخگویی به هر نوع تهدید و تعرض تجاوزکارانه ترامپ و نتانیاهو هستند.

سخنگوی وزارت دفاع ادامه داد: همان‌طور که در جنگ تحمیلی سوم هیمنه آمریکا در سطح جهان فرو ریخت، امروز اکثر ملت‌ها و حتی دولت‌های دیگر، حتی هم‌پیمانان آمریکا، به فرو ریختن هیمنه آمریکا اعتراف می‌کنند.

طلایی‌نیک بیان کرد: یک‌جانبه‌گرایی عمر پایانی خودش را طی می‌کند و جهان خیز برداشته با اتکا به جنگ تحمیلی سوم و مقاومت و دفاع دلیرمردانه ملت ایران که چندجانبه‌گرایی در جهان جایگزین یک‌جانبه‌گرایی آمریکایی شود. همچنین رژیم صهیونیستی با توجه به جنایت‌ها و با توجه به مقاومت گسترده‌ای که در ایران و در سطح منطقه در حال اوج گرفتن است، عمر خودش را کوتاه‌تر می‌کند.

وی در ادامه درباره شهید نصیرزاده گفت: شهید سرلشکر نصیرزاده در ۱۸ ماه حضور خود در وزارت دفاع عملکرد جهشی در همه عرصه‌ها به خصوص تولید تجهیزات داشتند. در دوران وزارت وی تولید تسلیحات و تجهیزات نظامی ۸۰ درصد افزایش نسبت به ۲ سال قبل از دوره ایشان داشتیم. برخی سامانه‌های موشکی و تجهیزاتی که در همه زمینه‌ها در جنگ تحمیلی سوم استفاده شد، نتیجه اهتمام شهید نصیرزاده بود.

سخنگوی وزارت دفاع افزود: وقتی شهید سرلشکر نصیرزاده آخرین گزارش خود را به رهبر شهید در مورد گزارش عملکرد خود داشتند، رهبر معظم انقلاب ابراز خرسندی کردند.

سردار طلایی نیک تاکید کرد: همرزمان و همکاران شهید سرلشکر نصیرزاده مصمم هستند با همان ایمان و مجاهدت راه پرافتخار شهید را ادامه دهند.

وی گفت: برنامه شهید سرلشکر نصیرزاده توسط سردار ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، با همان رویه سابق ادامه پیدا خواهد کرد.

آیین بزرگداشت شهید سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و همراهان ایشان در جنگ رمضان، روز یکشنبه، ۲۷ اردیبهشت ماه، در مصلی حرم مطهر حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در شهر ری برگزار شد.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_213516}