حمایت قطر از میانجیگری پاکستان میان ایران و آمریکا

به گزارش شهرآرانیوز، الجزیره، در خبری نوشت که «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در اظهاراتی اعلام کرد دوحه از تلاش‌های میانجیگرانه برای کاهش تنش‌ها و پیشبرد مسیر گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا حمایت می‌کند و مذاکرات جاری در اسلام‌آباد همچنان در مسیر دستیابی به راه‌حل ادامه دارد.

وی با اشاره به روند گفت‌وگوها، گفت: «در حال حاضر نمی‌توان درباره نتایج مذاکرات اسلام‌آباد پیش‌بینی مشخصی داشت، اما تلاش‌ها برای رسیدن به راه‌حل ادامه دارد.»

این مقام قطری تأکید کرد: حمایت از تلاش‌های میانجیگرانه، اساس مرحله کنونی است و قطر از این تلاش‌ها پشتیبانی کامل می‌کند.

وی همچنین از حمایت دوحه از نقش‌آفرینی پاکستان در روند میانجیگری میان تهران و واشنگتن خبر داد.

سخنگوی وزارت خارجه قطر افزود که اولویت اصلی دوحه در شرایط فعلی، تثبیت ثبات منطقه‌ای و جلوگیری از بازگشت تنش‌ها و اقدامات خصمانه است.

به گفته او، قطر همچنین بر دستیابی به راه‌حلی پایدار و بلندمدت برای بحران تأکید دارد و صرفاً به دنبال راه‌حل‌های موقت نیست.

وی در بخش دیگری از سخنانش به تحولات مرتبط با تنگه هرمز اشاره کرد و گفت رایزنی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای بازگرداندن ثبات و تضمین آزادی کشتیرانی ادامه دارد.

این اظهارات درحالی بیان شده است که کشور‌های منطقه در پی اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی نگران تشدید تنش در خاورمیانه هستند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_214088}