پلیس در جست‌وجوی قاتل مرد میانسال در دره فرحزاد تهران

به گزارش شهرآرانیوز، ساعت ۱۲ شب گذشته ماموران کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب از انتقال مردی که با گلوله مجروح شده بود به یکی از بیمارستان‌های تهران مطلع شدند. وقتی ماموران رسیدند متوجه شدند تلاش پزشکان برای نجات او بی‌نتیجه مانده و مرد ۵۵ساله بر اثر شدت جراحات در بیمارستان جان باخته است.

پس از آن تیم جنایی با حضور در بیمارستان و بررسی مدارک شناسایی، هویت مقتول را شناسایی کردند. خانواده مقتول در اظهارات اولیه به پلیس گفتند: «او برای انجام کاری از خانه خارج شده بود و ما هیچ خبری از ماجرا و اینکه چه اتفاقی برایش افتاده نداریم.»

بررسی‌های اولیه پلیس نشان داد جسد مرد حدود ساعت چهار یا پنج بعدازظهر روز دوشنبه از سوی یک زن و مرد در دره فرحزاد پیدا شده است. زن و مردی که مرد مجروح را به بیمارستان  رسانده بودند به ماموران گفتند: «برای تفریح و قدم زدن به فرحزاد رفته بودیم. ناگهان متوجه مردی شدیم که روی زمین افتاده و خون زیادی از قفسه سینه‌اش رفته بود. وقتی به او رسیدیم هنوز نیم‌نفس‌هایی می‌کشید. ترسیدیم اگر منتظر اورژانس بمانیم دیر شود و جانش را از دست بدهد. برای همین با ماشین خودمان او را به بیمارستان رساندیم، اما الآن متوجه شدیم که متاسفانه پزشکان نتوانسته‌اند او را نجات دهند.»

{$sepehr_key_214337}

با توجه به ماهیت جنایی مرگ این مرد که در پی حادثه شلیک مستقیم گلوله اتفاق  افتاده بود، پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی و بازپرس ویژه قتل قتل قرار دارد. کارآگاهان در حال حاضر مشغول بررسی دقیق صحنه کشف جسد، بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف دره فرحزاد، تحقیق از شاهدان و پیگیری مسیر حرکت مقتول در ساعات قبل از قتل هستند تا انگیزه قتل و هویت قاتل یا قاتلان مشخص شود.

از سوی دیگر تحقیقات در مورد روابط مقتول برای روشن شدن راز این قتل مشکوک ادامه دارد و تیم جنایی در حال انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده هستند.