سبک حکمرانی شهید رئیسی از یک خاطره‌نگاری به یک الگوی ماندگار باید تبدیل شود

به گزارش شهرآرانیوز، میثم لطیفی امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵) در مراسم اختتامیه همایش الگوی حکمرانی شهید رئیسی که در حرم امام رضا (ع) برگزار شد، بیان کرد: سال گذشته اولین همایش الگوی حکمرانی شهید رئیسی برگزار شد. امسال دومین همایش با همکاری بنیاد بین‌المللی شهید رئیسی و اندیشکده حکومت و کشورداری شهید رئیسی برگزار می‌شود.

وی افزود: اعلامیه همایش از زمستان سال گذشته اعلام شد، هرچند به دلیل برخی شرایط، دریافت مقالات با مشکلاتی مواجه گردید، اما تعدادی مقاله دریافت و داوری شد.

وی خاطرنشان کرد: همایش امسال با استقبال خوب پژوهشگران و اندیشمندان همراه بود و بیش از ۵۰ اندیشمند بین المللی در آن شرکت داشتند.مجموعه مقالات همایش نیز به زودی منتشر خواهد شد و انشاءالله سال آینده نیز سومین دوره همایش برگزار خواهد شد.

دبیر دومین همایش الگوی حکمرانی شهید رئیسی ادامه داد: همزمان بیش از پنج نشست تخصصی در حوزه‌های حکمرانی آموزش‌وپرورش، منطق و روش شهید رئیسی، حکمرانی آموزش عالی و حکمرانی در حوزه خدمات بنیاد شهید با حضور اساتید و صاحب‌نظران برگزار شد و امروز روز اختتامیه همایش است.

لطیفی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب و شهید رئیسی بر لزوم گذار از تجربه‌نگاری و خاطره‌نگاری به سمت الگو‌ها و شیوه‌ها تصریح کرد: نگاه ما در این همایش و همایش‌های آتی دستیابی به الگوی حکمرانی تراز انقلاب اسلامی است. امیدواریم بتوانیم این سبک و الگو را برای امروز و آینده کشور استفاده کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نگاه ما بر این است که بر اساس تجربه موفق سه‌ساله دولت شهید رئیسی که اگر استمرار پیدا می‌کرد امید به حل بسیاری از مشکلات اقتصادی و سایر مسائل کشور می‌رفت از این ظرفیت برای حل مسائل کشور بهره ببریم.

{$sepehr_key_214528}