دلاور دوستانیان در مسیر سلامتی

دلاور دوستانیان (مستندساز) که این روز‌ها دوران دشوار درمان و بیماری را سپری می‌کند، از تولید یک مستند جدید در روز‌هایی بیماری‌اش خبر داد و نسبت به بهبودی کامل خود ابراز امیدواری کرد.

این هنرمند که با وجود کسالت و شرایط جسمانی حساس، روحیه‌ای جنگنده دارد، در ابتدا درباره چرایی بیماری خود گفت: از سال ۱۴۰۳ با یک خونریزی شدید در ناحیه روده مواجه شدم که باعث شد به بیمارستان منتقل شوم و در نتیجه آزمایشات متوجه یک توده در ناحیه روده شدیم.

وی ادامه داد: پس از آن جلسات مرتبط با شیمی‌درمانی آغاز شد و در نهایت برای از بین بردن توده، ۷۰درصد از روده‌ام برداشته شد تا بتوانم سلامتی‌ام را به دست بیاورم.

این‌مستندساز خاطرنشان کرد: به دلیل شیمی‌درمانی و برداشت شدن بخشی از روده با کاهش وزن شدید مواجه شدم و به همین دلیل ادامه روند درمان فعلا وجود ندارد، چون باید دوباره وزن‌گیری کنم و شرایط جسمانی بهبود پیدا کند تا تحمل عمل را داشته باشم.

دوستانیان در خصوص اینکه در شرایط فعلی امکان کار دارد، توضیح داد: از همین فضایی که الان در حال درمان هستم، یک مستند تولید کرده‌ام که آماده نمایش است، البته در جشنواره مستند آبادان در سال ۱۴۰۴ مورد پذیرش قرار گرفت که به دلیل ناآرامی‌های دی‌ماه جشنواره برگزار نشد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کار در فضای بیمارستان تولید شده یا فضای شخصی زندگی است؟، توضیح داد: صحبت‌ها و داستان به صورت مشترک پیش رفت و این فضا روایتگر شرایطی است که از سر گذرانده‌ام. درواقع زندگی یک انسانی که در حال کار وتولید مستند است و به یکباره مریض می‌شود و چگونگی برای سلامتی تلاش می‌کند در حال روایت شدن است.

دلاور دوستانیان متولد سال ۱۳۴۶ در ایلام است. در کارنامه فیلمسازی او ساخت آثاری مانند «مورچه‌ها»، «جاده»، «زندگی پنهان»، «دور افتاده»، «هینی‌مینی»، «از شمال تا جنوب»، «داستان فیکا و فیدان» و «آهسته و آرام» به چشم می‌خورد که با کسب جوایز بهترین مستند، فیلمبرداری و پژوهش همراه بوده است.

منبع: ایسنا