پلمب ۵ واحد صنفی در مشهد به دلیل تکرار گران‌فروشی (یکم خرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی، اعلام کرد که نظارت بر بازار، به‌ویژه در حوزه کالا‌های اساسی، توسط ۲۱ تیم بازرسی این مدیریت به‌صورت روزانه و تمام‌وقت در سطح شهر مشهد انجام می‌شود و با هرگونه گران‌فروشی برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

محسن صیادی ادامه داد: در همین راستا، روز پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ طی گشت مشترک با حضور بازرسان اصناف، تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌های ذی‌صلاح برای ۶۸ واحد صنفی متخلف پرونده تشکیل شد. وی افزود: همچنین به دلیل تکرار تخلف و اصرار برخی واحد‌ها بر گران‌فروشی و کم‌فروشی، ۵ واحد صنفی با دستور شعب سیار تعزیرات پلمب شدند.

صیادی با اشاره به این واحد‌های متخلف گفت: دو نانوایی در مناطق قاسم‌آباد و میدان عسکریه، دو فروشگاه خواروبار در محدوده خیابان عبادی و پروین اعتصامی و یک واحد عرضه مرغ گرم در منطقه گلشهر مشهد از جمله واحد‌هایی هستند که پلمب شده‌اند.

{$sepehr_key_214743}