قابلیت ساخت پاورپوینت با چت‌جی‌پی‌تی ممکن شد

به گزارش شهرآرانیوز، اوپن‌ای‌آی اعلام کرده که حالا کاربران می‌توانند «چت‌جی‌پی‌تی» را مستقیماً به پاورپوینت اضافه کنند و با کمک هوش مصنوعی اسلاید بسازند یا ارائه‌های قبلی را ویرایش کنند. این قابلیت که فعلاً در نسخه آزمایشی قرار دارد، از امروز برای بیشتر کاربران فعال شده و حتی کاربران نسخه رایگان هم می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند. چت‌جی‌پی‌تی می‌تواند براساس دستور‌های متنی ساده، محتوای ارائه را تولید کند یا اطلاعات را از سرویس‌هایی مثل جیمیل، اوت‌لوک و شیرپوینت وارد اسلاید‌ها کند.

اوپن‌ای‌آی پیش از این ابزار‌های مشابهی را برای اکسل و گوگل شیتس ارائه کرده بود، اما پاورپوینت یکی از بخش‌هایی بود که هنوز پشتیبانی نمی‌شد. حالا کاربران می‌توانند بدون طراحی دستی، از هوش مصنوعی برای ساخت ارائه‌های کاری، دانشگاهی یا تجاری استفاده کنند. این قابلیت برای کاربران نسخه بیزینس چت‌جی‌پی‌تی هم فعال شده و بخشی از تمرکز گسترده‌تر اوپن‌ای‌آی روی ابزار‌های سازمانی محسوب می‌شود.

در گزارش انگجت آمده که شرکت آنتروپیک از شهریور ۱۴۰۴ قابلیت مشابهی را در چت‌بات «کلود» ارائه کرده بود و «جمنای» گوگل هم مدت‌هاست با سرویس اسلایدز یکپارچه شده است. به‌نظر می‌رسد اوپن‌ای‌آی در رقابت فشرده شرکت‌های هوش مصنوعی، تلاش می‌کند تمام قابلیت‌های مهم رقبایش را به محصولات خود اضافه کند؛ موضوعی که همزمان با گمانه‌زنی‌ها درباره عرضه عمومی سهام این شرکت، اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

منبع: فارس

{$sepehr_key_214813}