اهدای مدال‌های برنز بانوی ملی‌پوش پاراوزنه‌برداری بانوان ایران به شهید ماکان نصیری

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا آقایی ملی‌پوش دسته ۷۳ کیلوگرم پاراوزنه‌برداری بانوان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب که در حمله وحشیانه دشمن در جنگ رمضان به شهادت رسیدند، ۲ مدال برنز خود را که روز گذشته جمعه (دوم خرداد ماه ۱۴۰۵) در مسابقات آزاد الجزایر بدست آورد به شهید جاویدالاثر ماکان نصیری از شهدای دانش آموز این مدرسه اهدا کرد.

زهرا آقایی بانوی ملی پوش پاراوزنه‌برداری در حرکت اول خود وزنه ۱۲۸ کیلوگرمی را مهار کرد و در حرکت دوم توانست وزنه ۱۳۴ کیلوگرمی را بالای سر خود ببرد. آقایی در حرکت سوم خود از مهار وزنه ۱۳۷ کیلوگرمی بازماند و به مدال برنز مسابقات دست یافت.

ملی پوش کشورمان همچنین توانست با ثبت رکورد ۲۶۲ کیلوگرم، نشان برنز مجموع را نیز از آن خود کند.

کاروان پاراوزنه‌برداری کشورمان با نام شهید ماکان نصیری از شهدای دانش آموز مدرسه میناب راهی این مسابقات شده است.

در رقابت‌های پاراوزنه‌برداری آزاد قهرمانی آفریقا- اوران ٢٠٢۶، به میزبانی الجزایر، مجموعا ١۵١ ورزشکار (٩٢ مرد و ۵٩ زن) از ٢٠ کشور در بخش آزاد به رقابت می‌پردازند و همچنین از این تعداد ۱۱۴ پاراوزنه‌بردار در قهرمانی آفریقا هم شرکت می‌کنند.

الجزایر با ٢٧، مصر با ٢٠ و ایران با ١۶ پاراوزنه‌بردار بیشترین تعداد ورزشکار را در این رقابت‌ها دارند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_214894}