کشف بیش از ۳۱ هزار تن کالای احتکاری طی ۱۰ روز

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، در تشریح عملکرد ۱۰ روزه قرارگاه مبارزه با احتکار کالای اساسی و گران‌فروشی، با تأکید بر اینکه این قرارگاه با محوریت پلیس امنیت اقتصادی فراجا و با همکاری و هم‌افزایی وزارت صمت، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان، سازمان تعزیرات، اصناف و ... برای مقابله همه‌جانبه و سراسری با احتکار کالای اساسی و گران‌فروشی تشکیل شده است، بیان داشت: در این قرارگاه ۱۲ هزار و ۹۷۱ نیرو در قالب ۴۴۵۰ تیم مشترک از بیش از ۴۵ هزار انبار و محل نگهداری کالای اساسی، فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای، نانوایی، جایگاه عرضه سوخت و کامیون حمل کالا بازدید کردند.

وی با اشاره به تشکیل ۲۵۷ پرونده برای محتکران و گران‌فروشان، عنوان داشت: در این مدت بیش از ۱۹ هزار تن انواع کالای اساسی از قبیل برنج ایرانی و خارجی، روغن، قند و شکر، آرد و همچنین ۴۰۰ تن کود شیمیایی، ۵۶۸۰ تن نهاده دامی، ۱۵ تن شیر خشک و بیش از ۶ هزار تن گوشت قرمز و مرغ احتکاری و تاریخ‌گذشته کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به کشف نزدیک به ۶۶ هزار قلم دارو، ۸۵ هزار قلم انواع مواد شوینده و بیش از ۲۹۰ هزار لیتر روغن موتور خودرو احتکاری توسط تیم‌های نظارتی این قرارگاه، افزود: کالای کشف‌شده برای رسیدن سریع و با قیمت مناسب به دست مصرف‌کنندگان، تحویل مراکز عرضه شد.

این مقام ارشد انتظامی با تأکید بر اینکه تیم‌های نظارتی مشترک در این قرارگاه با سایر جرایم و مفاسد اقتصادی، از جمله کالای قاچاق، نیز مقابله می‌کنند و در این مدت ۱۹۲۵ پرونده برای قاچاقچیان کالا تشکیل و در حال رسیدگی است، گفت: در این مدت بیش از ۱۶۱۱ تن کالای اساسی قاچاق، ۲۱۲۰ تن کود شیمیایی قاچاق، ۴۹۱۵ تن نهاده دامی قاچاق، ۲۵ هزار و ۳۹۷ حلقه لاستیک و ۹ میلیون لیتر انواع سوخت قاچاق کشف شد.

{$sepehr_key_215144}

وی با اشاره به توقیف ۵۶۳ دستگاه خودروی حامل قاچاق در این مدت خاطرنشان کرد: هموطنان گرامی می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص جرایم و مفاسد اقتصادی، به‌ویژه احتکار کالای اساسی، به‌صورت شبانه‌روزی از طریق نشانی @police۳۰۱۱۰ در بستر‌های سروش، ایتا و بله با کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در میان بگذارند.

منبع: مهر