خط و نشان باقری‌کنی برای واشنگتن؛ «صلح از طریق زور» را نمی‌پذیریم + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، علی باقری‌کنی، در گفت‌و‌گو با راشاتودی اظهار کرد: ایالات متحده پس از شکست نظامی در ایران، در طول مذاکرات با این کشور درخواست‌های غیرقابل قبولی را مطرح می‌کند.

باقری در مسکو با راشاتودی صحبت کرد، جایی که در یک کنفرانس امنیتی شرکت کرد و با گئورگی بوریسنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه، دیدار کرد.

{$sepehr_media_2717972_640_360}

او استدلال کرد که «درخواست‌های بیش از حد» مطرح شده توسط ایالات متحده نشان می‌دهد که مقامات واشنگتن «از واقعیت جدا» هستند.

ایران در پاسخ به حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، تنگه هرمز را به روی کشتی‌های «کشور‌های متخاصم» بست و از آن زمان تاکنون بر حق خود برای تنظیم ترافیک و اخذ عوارض تأکید کرده است. باقری گفت که این درگیری نشان می‌دهد که وضعیت این تنگه برای امنیت ایران حیاتی است.

معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران تصریح کرد: ایران، مانند سایر کشور‌های مستقل، به صلح از طریق گفت‌و‌گو و مذاکره اعتقاد دارد. ایالات متحده به صلح از طریق دیپلماسی اعتقاد ندارد. به صلح از طریق زور، تجاوز و وحشیگری اعتقاد دارد که رویکرد «صلح از طریق زور» آمریکا، مانع اصلی هرگونه مصالحه واقعی در منطقه است.

واشنگتن عامل تنش در خلیج‌فارس است

باقری گفت: هیچ مشکلی در روابط بین ایران و کشور‌های خلیج فارس وجود ندارد و آمریکا را مسئول تنش‌های منطقه‌ای دانست. او استدلال کرد که حضور نظامی آمریکا و اسرائیل مانعی برای صلح در منطقه است.

ایران در طول این درگیری، پهپاد‌ها و موشک‌هایی را به سمت کشور‌های خلیج فارس که میزبان پایگاه‌های آمریکایی بودند، شلیک کرد و استدلال کرد که این حملات برای دفاع از خود انجام شده است.

{$sepehr_key_216235}