مسابقات والیبال نشسته قهرمانی جهان تیرماه در چین برگزار می‌شود| تیم ملی بانوان آماده حضور در این دوره از رقابت‌ها

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم ایرانمنش در خصوص آخرین شرایط تیم والیبال نشسته زنان برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان، اظهار کرد: اردوی تیم ملی والیبال نشسته بانوان با ۱۶ ورزشکار از ۲۸ اردیبهشت در تهران آغاز شد و تا روز گذشته ادامه داشت. پیش از این نیز یک اردو آماده‌سازی در مشهد برگزار کردیم و اکنون تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. آماده اعزام به مسابقات جهانی این رشته در هانگژو هستیم و امیدوارم نتایج درخشانی توجه‌ای کسب کنیم. تیم ما در دور گروهی با چین، روندا و کنیا همگروه است.

وی ادامه داد: مسابقات والیبال نشسته قهرمانی جهان تیرماه در چین برگزار می‌شود و می‌توانیم در جمع شش تیم برتر قرار بگیریم. در آسیا تنها رقیب ما چین است و ژاپن در حال نزدیک شدن به ایران قرار دارد. اگر چین بتواند از امتیاز میزبانی به خوبی استفاده کند کار سهمیه برای ما تسهیل خواهد شد و می‌توانیم در مسابقات قهرمانی آسیا به سهمیه برسیم. البته تیم ژاپن سرمایه‌گذاری بسیار خوبی کرده و می‌تواند رقیب ما در قاره کهن باشد.

مربی تیم ملی والیبال نشسته زنان در خصوص تاثیر مشاوره هادی رضایی در تیم بانوان، گفت: رضایی تئورسین والیبال نشسته جهان به شمار می‌رود و ما از مشاوره او بهترین استفاده را خواهیم کرد. تاثیر این مشاوره‌ها در تیم ما به خوبی دیده می‌شود امیدوارم با کمک این مربی بزرگ به سطح تیم‌های درجه یک جهان برسیم.

ایرانمنش عنوان کرد: هادی رضایی با تیم والیبال نشسته عناوین بی‌نظیری در جهان و پارالمپیک کسب کرده است. همه انتظار دارند که ما نیز مانند تیم والیبال نشسته مردان به سطح اول جهان برسیم، اما شرایط ما با تیم مردان بسیار متفاوت است.

او در خصوص کاستی‌های تیم بانوان گفت: امکانات زیرساختی و تمرینی ما بسیار خوب است و فدراسیون نهایت همکاری را دارد، اما ما در زمینه جذب نفرات جدید با شاخص‌های مورد نظر مشکل داریم. یکی از این شاخص‌ها قد بازیکنان است. یک جشنواره در سال ۱۴۰۳ با حمایت جلیل کوهپایه‌زاده برگزار شد که پنج نفر از منتخبان آن در اردو تیم ملی هستند. امیدوارم روزی برسد که جامعه آماری والیبال نشسته افزایش پیدا کند و چند تیم برای پشتوانه تیم اصلی داشته باشیم.

{$sepehr_key_216441}

مربی تیم ملی والیبال نشسته زنان با اشاره به اهمیت بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، گفت: تیم ما می‌تواند فینالیست این دوره از مسابقات باشد. تیم چین بسیار قدرتمند است و ستاره‌های بزرگی دارد، اما با این تیم رقابت می‌کنیم. البته نباید چینی‌ها را شکست‌ناپذیر بدانیم بلکه بازیکنان ما با کسب تجربه و تمرینات مستمر می‌توانند از سد چین بگذرند.

او در خصوص حضور ملی‌پوشان در اجتماعات مردمی نیز عنوان کرد: وقتی پرچم ایران بر روی بازو و لباس یک ورزشکار قرار می‌گیرد او نیز سرباز وطن است. ما از همین مردم هستیم و برای اهتزاز پرچم ایران تلاش می‌کنیم.

منبع: ایرنا