رئیس‌جمهور آمریکا تصمیمی نگرفت

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ امروز جمعه، هشتم خرداد، به مدت نزدیک به ۲ ساعت در اتاق وضعیت کاخ سفید جلسه‌ای درباره ایران برگزار کرد.

روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده که وی با وجود این هنوز تصمیمی درباره توافق با جمهوری اسلامی ایران نگرفته است.

ترامپ ساعاتی قبل‌تر بعد از فهرست‌کردن خواسته‌هایش برای توافق با ایران گفته بود که برای گرفتن تصمیم نهایی راهی اتاق وضعیت کاخ سفید می‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا در آن پیام که در تروث‌سوشال منتشر شد، خواستار ضمانت ایران برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، بازشدن تنگه هرمز، خنثی‌شدن مین‌های دریایی در تنگه و نابودسازی مواد هسته‌ای ایران شده بود.

ترامپ مدعی شده بود که محاصره دریایی وضع‌شده از سوی آمریکا برداشته می‌شود و کشتی‌هایی که به دلیل این محاصره در تنگه گیر افتاده‌اند، می‌توانند روند بازگشت به خانه را آغاز کنند.

منابع آگاه ضمن رد ادعا‌های دونالد ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران، اظهارات او را آمیخته‌ای از راست و دروغ و تلاشی برای نمایش پیروزی ساختگی توصیف کرده‌اند.

به گفته این منابع تقریبا برای همه روشن شده که این ادعا‌ها فاقد اعتبار است.

منبع: فارس

{$sepehr_key_216536}