به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که تنها چند ساعت پس از تصمیم دادگاه عالی این رژیم برای انتصاب «گافمن» به عنوان رئیس جدید سرویس جاسوسی موساد، رئیس بخش موسوم به «تول»-مسؤول روابط اطلاعات خارجی این نهاد اطلاعاتی استعفای خود را اعلام کرد.
این رسانه عبری گزارش داد مسؤولی که استعفا داده و با نام اختصاری «د» شناخته میشود، یکی از نامزدهای اصلی برای ریاست سرویس موساد بود که قبل از استعفایش، بالاترین مقام را در میان روسای سایر بخشهای موساد داشت.
طبق گزارش تلویزیون رژیم صهیونیستی، بخش موسوم به «TEVEL» (جهان) در واقع مرکز روابط اطلاعات خارجی موساد، هماهنگی با سازمانهای اطلاعاتی سراسر جهان و همچنین توسعه و مدیریت کانالهای ارتباطی و روابط دیپلماتیک با کشورهایی است که روابط رسمی با رژیم صهیونیستی ندارند.
همچنین این رسانه عبری گزارش داد مسؤول مستعفی از بنیانگذاران بخش سایبری (امنیت سایبری) موساد بوده و ریاست آن را داشته است، او همچنین در سالهای اخیر روند مذاکرات غیرمستقیم مربوط به پرونده تبادل اسرا و آتشبس در نوار غزه را هدایت کرده است.
دوشنبه قضات دادگاه عالی رژیم صهیونیستی با صدور حکمی، درخواستهای تجدیدنظر ارائه شده از سوی سازمانهای مدنی و حقوق بشری علیه انتصاب گافمن را رد کردند و قرار است او از امروز سهشنبه به شکل رسمی فعالیتهای خود را در این سمت آغاز کند.
هفته گذشته «گالی بهاراو میارا» مشاور حقوقی کابینه رژیم صهیونیستی از دادگاه خواست انتصاب گافمن را با وجود موافقت کمیته انتصابها، لغو کند چراکه سابقه او به دلیل پرونده سال ۲۰۲۲ دچار مشکل است.
شبکه ۱۵ تلویزیون رژیم صهیونیستی درباره این پرونده گزارش داد زمانی که گافمن فرمانده یکی از لشکرهای ارتش در ارتفاعات جولان بود، نوجوان به نام «الماکایس» را برای انجام یک ماموریت استخدام کرد که در ادامه «شینبت» این نوجوان را به اتهام جاسوسی و انتشار اطلاعات طبقهبندیشده در اینترنت دستگیر کرد، گافمن در ابتدا هرگونه ارتباط با این نوجوان را رد کرد و در نتیجه او حدود یک ماه بازداشت شد تا اینکه بعدها مشخص شد که این نوجوان برای ارتش کار میکرده و اتهاماتش لغو شد.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اواخر سال ۲۰۲۵ اعلام کرد گافمن که به عنوان منشی نظامی او کار میکرد، به عنوان رئیس موساد انتخاب شد.
دادگاه عالی رژیم صهیونیستی روز دوشنبه دادخواستهای مربوط به انتصاب گافمن به عنوان رئیس موساد را با وجود احتمال انجام برخی استعفاها، رد کرد.
{$sepehr_key_217710}