بازگشت بیرانوند به سبد خرید استقلال| درانتظار باز شدن پنجره نقل و انتقالات

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال همچنان بسته است، اما این موضوع باعث نشده گمانه‌زنی‌ها درباره برنامه‌های نقل و انتقالاتی آبی‌ها متوقف شود.

در هفته‌های اخیر خبر‌های متعددی درباره علاقه استقلال به جذب محمد خلیفه، دروازه‌بان جوان و ملی‌پوش فوتبال ایران، منتشر شده و گفته می‌شود مدیران این باشگاه شرایط او را به دقت زیر نظر دارند تا در صورت باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی برای جذب این بازیکن اقدام کنند.

در کنار نام محمد خلیفه، پرونده علیرضا بیرانوند نیز همچنان در اطراف باشگاه استقلال مطرح است. هرچند تاکنون اتفاق تازه‌ای در این خصوص رخ نداده، اما برخی اخبار حکایت از آن دارد که موضوع حضور احتمالی بیرانوند در استقلال هنوز به طور کامل بسته نشده است.

گفته می‌شود این دروازه‌بان باتجربه منتظر تعیین تکلیف وضعیت پنجره نقل و انتقالاتی استقلال است تا در صورت فراهم شدن شرایط، مذاکرات جدیدی میان طرفین شکل بگیرد.

بیرانوند ۳ سال پیش نیز تا آستانه حضور در استقلال پیش رفت، اما در نهایت این انتقال نهایی نشد. حالا بار دیگر نام او در کنار استقلال شنیده می‌شود و باید دید در هفته‌های آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد. بدون تردید هرگونه مذاکره جدی و احتمال نهایی شدن این انتقال، به باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال وابسته است و تا زمان حل این مشکل، همه چیز در حد گمانه‌زنی باقی خواهد ماند.

{$sepehr_key_218984}