سرمربی تیم فوتبال پشتیبانی‌نزاجای مشهد: دلمان گرفته است، اما به صعود خوش‌بینیم

امید کاتب به شهرآراورزشی گفت: ما باید فقط به دو بازی پیش‌رو و کسب شش‌امتیاز فکر کنیم. اگر بتوانیم شش‌امتیاز این دو بازی را بگیریم، ان‌شاءا... اتفاقات به سود ما رقم خواهد خورد. تیم‌های صالحین و پرواز سیمرغ، تیم‌های اول و دوم جدول، این هفته با هم بازی دارند و امتیاز ازدست‌دادن این تیم‌ها به سود ما خواهد بود.

سرمربی نزاجا درباره اتفاقاتی که کار صعودشان را به، اما و اگر کشاند، اظهار کرد: متأسفانه برخی دوستان از پشت به ما خنجر زدند و واقعا دلمان از این مسئله گرفته است، اما همه تلاشمان را می‌کنیم و دلم خیلی روشن است که بتوانیم صعود کنیم.

{$sepehr_key_219560}

 کاتب تصریح کرد: رئیس هیئت‌فوتبال پس از بازی با دریای بابل در کانال هیئت پست و استوری گذاشتند که به بازیکنان نزاجا پاداش می‌دهیم، اما خبری نشد. وقتی از ایشان چند روز بعد پیگیری کردیم، گفتند اگر پیش از بازی ابومسلم‌ثامن پاداش بدهیم، شائبه به وجود می‌آید!

 وی یادآور شد: من خودم خیلی امیدوارم این هفته جدول برای ما بازی کند و بتوانیم با کسب شش‌امتیاز دو بازی باقی‌مانده مقابل عقاب و صالحین، به لیگ دسته‌دوم صعود کنیم.

{$sepehr_key_219561}