اعلام آماده‌باش کامل اورژانس ۱۱۵ مشهد پس از حملات اخیر | نیرو‌ها و تجهیزات در حالت آماده‌باش قرار گرفتند

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی، اظهار کرد: همزمان با آغاز مجدد حملات دشمن آمریکایی–صهیونی به کشور، تمامی نیرو‌های ستادی و عملیاتی و همچنین مرکز فرماندهی عملیات اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند. 

وی با اشاره به تجربیات گذشته در مدیریت شرایط بحرانی افزود: با توجه به تجربه جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه در سال گذشته و همچنین تهدیدات دشمنان پس از آتش‌بس، آمادگی لازم در مجموعه اورژانس پیش‌بیمارستانی حفظ شده بود تا در صورت بروز هرگونه حمله مجدد، تدابیر لازم برای تقویت نیرو‌ها و تجهیزات امدادی به سرعت اجرا شود.

{$sepehr_key_219643}

رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در حال حاضر از نظر تأمین نیرو و تجهیزات هیچ مشکلی وجود ندارد و مجموعه اورژانس با آمادگی کامل در خدمت شهروندان قرار دارد.

دکتر یزدانی تأکید کرد: این اقدامات با هدف حفظ آمادگی حداکثری سیستم اورژانس ۱۱۵ برای رسیدگی به مصدومان احتمالی و تضمین تداوم و پایداری خدمات فوریت‌های پزشکی در شرایط حساس اتخاذ شده است.