تولید روزانه ۴۰۰ تن تخم‌مرغ در خراسان رضوی | استان همچنان رتبه دوم کشور را در اختیار دارد

امیر ایمانی‌مقدم در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: خراسان رضوی یکی از قطب‌های اصلی تولید تخم‌مرغ در کشور محسوب می‌شود، به‌طوری که در سال گذشته مجموع تولید این محصول در استان به ۱۶۹ هزار تن رسید.

وی در خصوص تغییرات حجم تولید در سال جاری نیز بیان کرد: میزان تولید روزانه تخم‌مرغ در استان که پیش از این ۵۰۰ تن بود، اکنون به ۴۰۰ تن رسیده است.

ایمانی‌مقدم دلیل این کاهش تولید را ناشی از تغییرات سیاست‌های اقتصادی عنوان کرد و افزود: آزادسازی ارز ترجیحی از دی‌ماه سال گذشته و به تبع آن تغییرات در مباحث تأمین نهاده‌های دامی، از جمله عوامل اثرگذار بر روند تولید بوده که منجر به تعدیل میزان تولید روزانه شده است.

مدیر امور طیور، زنبور عسل و سایر ماکیان سازمان جهاد کشاورزی استان در پایان تاکید کرد: با وجود این تغییرات، خراسان رضوی همچنان جایگاه دوم تولید تخم‌مرغ در سطح کشور را تثبیت کرده و تلاش‌ها برای مدیریت و تثبیت این سطح از تولید ادامه دارد.

{$sepehr_key_220237}