آغاز یک سنت جدید در فیفا | سرود ملی با حضور کامل تیم‌ها

به گزارش شهرآرانیوز، دیدار روز پنجشنبه میان تیم ملی مکزیک و تیم ملی آفریقای جنوبی، شیوه جدیدی را برای گوش دادن بازیکنان به سرود‌های ملی در جریان مسابقات فیفا آغاز خواهد کرد. این خبر را جانی اینفانتینو، رییس فیفا، شخصاً دیروز در کنفرانس مطبوعاتی افتتاحیه این جام جهانی تأیید کرد.

از امشب، در همان دیدار مکزیک و آفریقای جنوبی، تمام ۲۶ بازیکن هر کشور یعنی تمامی نفرات دعوت شده به جای فرمت سنتی حضور فقط ۱۱ بازیکن اصلی، در زمین صف می‌کشند تا به‌صورت دسته‌جمعی به سرود ملی گوش دهند.

اینفانتینو فاش کرد که این تغییر، ایده اسطوره فوتبال ایتالیا، الساندرو دل‌پیرو، بوده است: «او چند ماه پیش این موضوع را با من مطرح کرد و استدلال می‌کرد که کل تیم باید آن لحظه را احساس کند، نه فقط ۱۱ نفر آغازکننده بازی. ما در مورد آن گفت‌و‌گو کردیم و به نظرم این ایده در راستای تلاش مداوم فیفا برای نوآوری، بسیار جالب بود.»

۲۶ بازیکن هر کشور در کنار پرچمی غول‌پیکر خواهند ایستاد که به‌عنوان نمادی برای این شیوه جدید گوش دادن به سرودها، عمل خواهد کرد و این اقدام از امشب برای اولین بار در جام جهانی به کار گرفته خواهد شد.

{$sepehr_key_220288}