سقوط کودک ۱۰ ساله و پدرش داخل چاه در حوالی مشهد + تصاویر (۲۲ خرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز؛ آتشپاد دوم محسن اسدی اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۲:۴۲ دقیقه امروز (۲۳خردادماه) رخ داد. به محض اعلام حادثه، نیرو‌های ایستگاه‌های ۳۸ و ۷ در کمترین زمان ممکن در محل حاضر شدند.

وی در تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: بر اساس گزارش اورژانس ۱۱۵ کودک ۱۰ ساله از ناحیه آرنج دچار شکستگی شده بود. خوشبختانه پدر ۴۲ ساله وی پس از خروج از چاه، از نظر جسمی وضعیت مناسبی داشت و سالم بود.

سقوط کودک ۱۰ ساله و پدرش داخل چاه در حوالی مشهد (۲۲ خرداد ۱۴۰۵)

سرپرست عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد افزود: همکاران عملیاتی با استفاده از تجهیزات تخصصی نجات در چاه، هر دو مصدوم را در سریع‌ترین زمان ممکن به سطح زمین منتقل کردند. پدر و کودک پس از خروج، جهت اقدامات درمانی و بررسی‌های بیشتر تحویل عوامل اورژانس شدند.

سقوط کودک ۱۰ ساله و پدرش داخل چاه در حوالی مشهد (۲۲ خرداد ۱۴۰۵)

اسدی به خانواده‌ها هشدار داد: هرگز افراد فاقد تخصص برای نجات وارد چاه نشوند، چرا که چاه‌ها معمولاً دارای گاز‌های سمی و کمبود اکسیژن هستند و می‌توانند منجر به فاجعه‌ای بزرگتر شوند. در چنین مواردی بلافاصله با سامانه ۱۲۵ تماس بگیرید.

{$sepehr_key_220917}