دستگیری ۳۳ مالخر اموال مسروقه در عملیات ضربتی پلیس مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ کارآگاه نبی اله مرادی اظهار داشت: در راستای مقابله با خرید و فروش اموال مسروقه، طرح ویژه‌ای با محوریت کنترل صنوف و شناسایی و دستگیری مالخران اموال مسروقه با همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان‌های خراسان رضوی به مدت هفت روز به اجرا درآمد.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی با اقدامات گسترده فنی و اطلاعاتی موفق به شناسایی ۳۳ مالخر اموال مسروقه شدند. با هماهنگی قضایی و طی عملیات‌های جداگانه مالخران دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه داد: در تحقیقات از متهمان، ۳۰ فقره پرونده سرقت نیز کشف و رمزگشایی شد.

{$sepehr_key_221430}

او در پایان گفت: در اجرای این طرح از ۴۶۱ واحد صنفی بازدید به عمل آمد که طی آن ۱۳ واحد صنفی به علت عدم رعایت ضوابط قانونی و خرید و فروش اموال سرقتی، پلمپ و برای ۱۱ واحد صنفی نیز اخطار پلمپ صادر شد.