درخواست پارتی به نتیجه نرسید | ویزای کانادا برای ستاره غنا ریجکت شد!

به گزارش شهرآرانیوز، توماس پارتی، هافبک تیم ملی غنا، در تلاش برای دریافت مجوز اضطراری ورود به کانادا ناکام ماند و به این ترتیب نمی‌تواند تیم ملی کشورش را در دیدار نخست جام جهانی برابر پاناما در تورنتو همراهی کند.

یک قاضی دادگاه فدرال کانادا درخواست پارتی برای لغو موقت تصمیم مقام‌های مهاجرتی این کشور را رد کرد. راجر لافرنیر، قاضی پرونده، روز سه‌شنبه به این درخواست رسیدگی کرد و در نهایت اجازه نداد تصمیم کانادا درباره ممنوعیت ورود این بازیکن به‌طور موقت کنار گذاشته شود.

پارتی ۳۲ ساله پس از غیرقابل پذیرش تشخیص داده شدن برای ورود به کانادا، همراه تیم ملی غنا در آمریکا مانده است. او پیش‌تر اجازه ورود به آمریکا را برای حضور در اردوی آماده‌سازی غنا و مسابقات این تیم در بوستون و فیلادلفیا دریافت کرده بود، اما نتوانست برای بازی افتتاحیه غنا برابر پاناما وارد خاک کانادا شود.

این بازیکن سابق آرسنال، که اکنون در ویارئال بازی می‌کند، قرار است سال آینده در انگلیس به اتهام هفت مورد تجاوز و یک مورد آزار جنسی محاکمه شود. پارتی همه اتهام‌ها را رد کرده و اعلام کرده بی‌گناه است.

{$sepehr_key_222061}

قاضی پرونده در تصمیم خود اعلام کرد پارتی نتوانسته دلایل کافی برای دریافت حکم اضطراری ارائه کند و موازنه منافع نیز به سود اجرای قوانین مهاجرتی کانادا است. دولت کانادا نیز پیش‌تر تأکید کرده بود تصمیم‌های مهاجرتی به‌صورت موردی گرفته می‌شود و میزبانی جام جهانی باعث تغییر قوانین مهاجرتی این کشور نخواهد شد.

وکیل پارتی، ماکدا برامول، در لایحه کتبی خود به دادگاه نوشته بود: «منافع عمومی از صدور این دستور حمایت می‌کند. کانادا یکی از میزبانان جام جهانی است و در مشارکت منظم ورزشکاران معتبر تیم‌های ملی در این رقابت‌ها منفعت دارد.»

پارتی نیز در اظهارنامه‌ای که به دادگاه ارائه شد، گفته بود در مدت حضور احتمالی در کانادا تحت نظارت مستمر فدراسیون فوتبال غنا و مسئولان تیم ملی خواهد بود و طبق برنامه مسابقات، خاک این کشور را ترک خواهد کرد. او در این اظهارنامه نوشته بود: «من بابت هیچ جرمی محکوم نشده‌ام. اعلام بی‌گناهی کرده‌ام و همچنان اصل برائت درباره من برقرار است.»

کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی غنا، پیش از اعلام رأی دادگاه گفته بود تیمش برای هر تصمیمی آماده است. او تأکید کرد: «برنامه ما مشخص است. کار من این است با کارت‌هایی بازی کنم که در اختیار دارم. منتظر تصمیم هستیم و وقتی تصمیم اعلام شود، آماده خواهیم بود.»

غنا بامداد پنج‌شنبه در تورنتو نخستین بازی خود در گروه L را برابر پاناما برگزار می‌کند. این تیم سپس در ادامه مرحله گروهی به مصاف انگلیس و کرواسی خواهد رفت.