استقبال هیئت عزاداری محمدحسین پویانفر از خواننده بحرینی «سلام فرمانده» + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد غلوم همراه سه فرزندش از بحرین اخراج شده و همسرش همچنان در این کشور مانده است.» محمدحسین پویانفر با اعلام این موضوع، شب گذشته از این مداح و خواننده بحرینی در هیأت ریحانةالنبی میدان تجریش میزبانی کرد.

{$sepehr_media_2745940_640_360}

محمد غلوم سال گذشته به‌دلیل حمایت از ایران در جریان جنگ رمضان بازداشت و سپس از بحرین اخراج شد. پس از این اتفاق، جمعی از مخاطبان فارس‌من با راه‌اندازی پویشی خواستار اعطای تابعیت ایرانی به خواننده نسخه عربی «سلام فرمانده» شدند.

غلوم که این روزها در ایران حضور دارد، در کمتر از ۱۰ روز پایش به میدان انقلاب و چند هیأت شاخص تهران مثل هیأت محمود کریمی باز شده است. این خواننده بحرینی شب سوم محرم به دعوت محمدحسین پویانفر، در جمع مردم در میدان تجریش برای سیدالشهدا(ع) عزاداری کرد و مردم با نوای لبیک یا حسین و لبیک یا مهدی از غلوم استقبال کردند.

منبع: فارس

{$sepehr_key_222511}