تشکیل ۶۵ پرونده جاسوسی برای آمریکا و اسرائیل در زنجان (۳۱ خرداد ۱۴۰۵)

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس‌کل دادگستری استان زنجان اظهار داشت: با رصد دقیق امنیتی و اطلاعاتی، اموال و دارایی‌های عوامل وابسته به دشمن در شهرستان‌های مختلف استان شناسایی و با صدور احکام قضایی لازم، دستور توقیف فوری تمامی دارایی‌های منقول، غیرمنقول و حساب‌های بانکی متهمان انجام شد.

وی افزود: تاکنون در راستای شناسایی اموال کسانی که با دشمن همکاری می‌کنند ۹۲ فقره پرونده تشکیل شده که از این تعداد ۱۴ پرونده نهایی شده و به زودی اموال این ۱۴ فقره پرونده به نفع جمهوری اسلامی ضبط خواهد شد.

این مقام قضائی خاطرنشان کرد: فرآیند دادرسی با دقت و سرعت لازم پیگیری می‌شود و در برخورد با عناصر داخلی همسو با دشمنان، هیچ‌گونه مسامحه‌ای صورت نخواهد گرفت و قاطعانه رفتار خواهد شد.

{$sepehr_key_223286}

رئیس کل دادگستری زنجان خاطرنشان کرد: همچنین ۶۵ پرونده در راستای شناسایی جاسوسان در سطح استان تشکیل شد و به زودی احکام آنها صادر و مجازات تعیین شده اعمال خواهد شد.

او در پایان گفت: در اغتشاشات دی ماه، یک هزار پرونده در سطح استان تشکیل شد که رسیدگی به اکثر این پرونده‌ها به اتمام رسیده و برخی نیز در حال رسیدگی است؛ چند پرونده محدود نیز در شعبه‌های تجدیدنظر در حال رسیدگی است.