افزایش قابل توجه قیمت طلا در مشهد (یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵) + علت

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت هر گرم طلا در لحظه تنظیم این خبر طبق اعلام اتحادیه طلای مشهد ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

یوسف تقی‌زادگان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد، در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به افزایش قیمت طلا در روز‌های اخیر، دلیل اصلی این نوسانات را افزایش نرخ ارز در بازار داخلی دانست و تاکید کرد که با وجود کاهش احتمالی قیمت اونس جهانی طلا، اما رشد دلار همچنان بر بازار طلا تأثیرگذار است.

وی اظهار داشت: قیمت طلا پس از تعطیلات با افزایش مواجه بوده است. عامل اصلی این رشد، نرخ دلار و سایر ارز‌ها در بازار داخلی است. اگرچه ممکن است قیمت اونس جهانی طلا نسبت به هفته گذشته کاهش یافته باشد، اما تأثیر نوسانات نرخ ارز داخلی بر قیمت طلا بسیار بیشتر بوده است.

وی با اشاره به وضعیت نرخ ارز در بازار تصریح کرد: در روز‌های اخیر شاهد بودیم که نرخ دلار تا حدود ۱۵۲ هزار تومان در بازار آزاد کاهش یافت اما اکنون دلار و تتر به محدوده ۱۷۰ هزار تومان رسیده که این خود عاملی برای افزایش قیمت طلا محسوب می‌شود.

{$sepehr_key_225410}

رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد در خصوص دلایل افزایش نرخ دلار در بازار گفت: افزایش نرخ ارز در بازار داخلی را می‌توان ناشی از عوامل مختلفی دانست، از جمله تهدیدات اخیر. البته باید توجه داشت که تعیین نرخ ارز یک مسئله سیاسی و کلان است و دست ما در تعیین آن نیست. نقدینگی موجود در بازار و میزان ورود دلار توسط دولت یا افراد حقیقی، قیمت‌ها را تعیین می‌کند.

گفتنی است؛ بازار طلای مشهد پس از تعطیلات عاشورا و تاسوعا، روز گذشته نیز به علت شهادت امام سجاد (ع) نیز در حالت نیمه تعطیل بود و این بازار از امروز کار خود را عملا آغاز کرده است.