عارف : مراسم تشییع با شکوه رهبر شهید با تاکید بر حفظ امینت مردم برگزار می شود

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف عصر چهارشنبه در جلسه کمیته امداد، نجات و درمان مراسم تشییع رهبر شهید افزود: راهبرد خانواده مقام معظم رهبری این است که ضمن برگزاری مراسمی در خور رهبرشهید مردم در امنیت کامل و ایمنی باشند.

وی ادامه داد: این مراسم باید به گونه ای برگزار شود که شان رهبر شهید حفظ شود و این رویداد بی سابقه مبنای رویدادهای آینده شود.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه وقوع جنگ قابل پیش بینی بود، گفت: دولت از ابتدای برسرکار آمدن به جنگ کشیده شد و تلقی دشمن این بود شرایط کشور برای سرنگونی حکومت فراهم است.

عارف ادامه داد: لذا دشمن جنگ ۱۲ روزه را با هدف فروپاشی راه انداخت که عملکرد بی نظیر فرماندهی کل قوا که مورد اعجاب جهان بود، سبب شد دشمن به هدف خود نرسد.

{$sepehr_key_226684}

وی خاطرنشان کرد: دشمن از فروپاشی ناامید شد و پس از آن ما منتظر جنگی بزرگتر بودیم که با حضور مردم دشمن شکست خورد و تلاش کرد از در سیاسی وارد شود.

معاون اول رئیس جمهور گفت: براین اساس کودتای دی ماه را رقم زد که خیلی خسارتبار بود اما در این مورد هم شکست خورد.

عارف افزود: با تدییر رهبر شهید در اعلام کردن همه کشته های دی ماه به عنوان شهید و نیز اعلام اسامی کشته شدگان توسط دولت سبب شد دشمن به هدف خود نرسد.

وی با بیان اینکه دشمن در جنگ ۱۲ روزه خسارت اقتصادی کمی وارد کرد، گفت: براین اساس وارد جنگ اقتصادی و فناوری شد و فکر کرد با شرایط کودتای دی ماه و این جنگ نظام فروخواهد پاشید.

معاون اول رئیس جمهور پس از آن جنگ تحمیلی سوم را راه انداخت که با حضور خودجوش مردم از شب سوم و پشتیبانی مردم در این جنگ هم موفق نشدند.

عارف افزود: حضور خودجوش مردم نتیجه پیروزی را در دو جنگ رقم زد و اکنون دوست و دشمن اذعان می کنند ایران وارد مرحله تازه ای شده است.

وی ادامه داد: اکنون نگاه مسلمان جهان به ایران تغییر کرده و آنان که زمانی احساس حقارت می کردند اکنون می بیندکسی هست که جبران کرده است.

معاون اول رئیس جمهور گفت: براین اساس صاحب مراسم تشییع رهبر شهید مردم هستند و تنها مردم ایران نیستند بلکه مردم از سایر کشور هستند که برای حضور در این مراسم اعلام آمادگی کرده اند.

عارف افزود: اما راهبرد بیت رهبری شهید و فرزندان ایشان که تاکید دارند نباید قطره خونی از دماغ کسی جاری شود ما را در پاسخ به بسیاری درخواست ها محدود کرده است.

وی خاطرنشان کرد:این راهبرد مبنای تصمیمات قرار گرفته است و از طرفی با یک رویداد فراملی روبرو هستیم که مردم ایران به نمایندگی از مسلمانان و آزادگان جهان آن را برگزار خواهند کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه اکنون فرهنگ انقلاب و آرمان های آن در جهان جا افتاده است، ادامه داد: اکنون اگر کسی حرف از ایران هراسی بزند به اومی خندندو دیگر نمی توانند در مجامع بین المللی ما را به نقض حقوق بشر محکوم کنند.

عارف گفت: گرچه ما هیچ زملن آِغاز گر جنگ نبودیم اما اکنون جهان فهمیده که جنگنده های خوبی هستیم.

وی ادامه داد: این دو جنگ دستآوردهای خوبی برای ما داشت و می توانیم آن را در اختیار دیگر کشورها قرار دهیم.

معاون اول با تاکید بر راهبرد اجرای مراسم در شان رهبر شهید به هنراه ایمنی و امنیت مردم از اقدامات صورت گرفته در ستاد مراسم تشکر کرد.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_226685}